torstai 18. elokuuta 2011

Vähän shoppailua ja Poneilua ilman satulaa

Käytiin tänään Joensuussa, niin samalla kävin piipahtamassa Ravissa ja ratsastuksessa. Rahaahan sinne saisi menemään ihan tuhottomasti, mutta jos mielin ostaa kameran ja hommata vielä tatuoinnin tässä syksyn mittaan, niin yritin kovasti hillitä itseäni etten ihan koko tiliäni sinne tuhlaisi. Kaikenlaisia kivoja takkeja ja paitoja siellä oli mielin määrin, samoin sukkia ja hanskoja.

Ostin sellaiset Pfiffin ruskeat yhden koon sormikkaat, maksoivat hurjan kaksi ja puoli euroa! :)
 Sitten ostin Kingslandin ja Mountain Horsen ratsastussukat sekä Kingslandin tummansinisen t-paidan, löysinkin siitä kuvan niin laitan tähän alle.


Tallilla sitten katsoin vähän aikaa kun kaveri ratsasti hevosellaan, ja sitten pakotettiin ei-ratsastava toinen kaveri hetken istumaan hevosen selässä. :D
Ensin ajattelin että olisin mennyt Ponilla taas maastoon, mutta kun kenttä oli niin hyvä ja tiet ovat nyt kauhean kovia, niin meninkin ilman satulaa kentällä. Tehtiin vähän voltteja ja muutamat väistöt kumpaankin suuntaan, ja otettiin pieni ravipätkä.( Periaatteessahan Ponilla varmaan voisi jo ravatakin enemmän, mutta ajattelin säästää ne viikonloppuun tai seuraavalle viikolle.) Poni meni ihan kivasti, jäykkähän se on rentoilun seurauksena mutta käynti tuntui tosi hyvältä, ja ravipätkäkin oli mukavan letkeä. Siitä olin tosi tyytyväinen, että Poni malttoi kuunnella minua ja keskittyi ratsastukseen, eikä (koko aikaa) kulkenut pää pystyssä ja vilkuillut muualle.

                                     Tässä kuvaa edelliseltä kerralta kun humputtelimme ilman satulaa 

Poni menee perjantaina tunnille, niin haluan nähdä miten jalat reagoivat rasitukseen, melko varmasti takapolvi voi kipuilla. Pitää vaan muistaa sanoa että hoitavat jalat sitten tunnin jälkeen kunnolla, ellen itse kerkeä paikalle. Toisaalta olisi mukava keretä katsomaan tunti, näkisi miten poni liikkuu, mutta toisaalta on tuskaa katsoa kun istunnalla toimivaa Ponia ratsastetaan vähän turhan kovakouraisesti..
Rapsuttelin Ponia paljon ja annoin sille leipää. Samalla mietin että tulisipa edes yksi lämpimämpi päivä niin voisin pestä Ponin, se alkaa olla jo ihan vihreän kirjava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti