tiistai 9. elokuuta 2011

Kotimaamatkailua ynnä muuta mukavaa

Aamulla nukuin vapaapäivän kunniaksi pitkään! Herätys minulla tosin oli kyllä jo yhdeksältä, mutta olin näköjään ajattelut että mitäs sitä turhia vapaapäivänä aikaisin heräämään. :)
Keksimme sitten äidin kanssa että voisimme lähteä vähän ajelemaan ja katselemaan maisemia, ja kyllähän sitä kaikkea mielenkiintoista pientä nähtävää matkan varrelle mahtui. Kävimme myös Kerimäellä asti, joten päätimme myös käydä piipahtamassa Kerimäen kirkossa koska emme olleet aikaisemmin siellä käyneet. Suuri ja hieno kirkko, onpahan sekin nyt nähty. :)

Ajellessa menikin jokunen tunti, ja heti kun pääsimme kotiin, vaihdoin tallivaatteet ja lähdin tallille. Harjasin Ponin ja rapsuttelin sitä paljon. Huomasin myös, että harjaa ei taida enää voida pelastaa. Ajattelin että huomenna otan sakset ja lyhennän ne muutamat surkeat harjatupposet. Ne ovat nimittäin enää vain rumat, ja kasvaapahan harja sitten takaisin samanmittaisena. Harmi vain, sillä Ponilla oli kaunis ja pitkä harja vielä jokunen kuukausi sitten.
Huomasin myös, että Poni oli saanut kengät takasiin, nyt vain toivon että etukengät saataisiin nopsaan kavioihin. Lomaillessa Ponille on alkanut kertyä nestettä etenkin takasiin, joinakin päivinä nestettä on myös etusissa. Ja ihan sen viallisen takapolven takia olen hieman huolissani, koska loman aikana sitä tukeneet lihakset ovat varmasti pienentyneet (elleivät hävinneet kokonaan) ja liikutuksen alkaessa polvi saattaa oireilla. Noh, sen näkee sitten jos ja kun Ponilla pääsee ratsastamaan.

Tämä kirjoitus taitaa jäädä nyt tähän, kaikenkaikkiaan päiväni oli siinä ja nyt alkaa tuntua hieman siltä että voisin lähteä treffeille nukkumatin kanssa. Hyvää yötä siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti