Poni

Blogissa toisessa pääroolissa seikkaileva keltainen pyylevä poniotus on risteytysponi (tai virallisesti tilastohevonen) Otto. Koko nimeltään Mr Otto-Calimar.Otto on vuonna 2002 syntynyt ruuna, joka on tehnyt suuren osan elämästään töitä tuntiponina eri ratsastuskouluilla, mm. Pikkupihlaja Oy. Poniin tutustuin Leko-Tallilla loppuvuodesta 2012, kun saavuin tallille työharjoittelijaksi. Otto oli juuri ostettu sinne ja kovasti toivottiin että se tuntiponin hommia tekemään sopisi. Vähän haastavan ja testailevan luonteensa vuoksi poni ei sitten kuitenkaan sopinut lasten ratsuksi, niinpä poni joutui myyntiin. 
Vuoden 2013 poni oli hiljaisessa myynnissä ja minä olin jo luopunut toivosta saada poni itselleni. Marras- /joulukuussa 2013 ponin ostaminen alkoi näyttää mahdolliselta, ja niin alkoikin sitten rahoituksen ja tallipaikan järjesteleminen. Kun tallipaikka varmistui ja rahoitus alkoi näyttää hyvältä, poni alkuun varattiin minulle. Tai oikeastaanhan se oli ollut jo loppukesästä asti ikään kuin minulle varattuna, sillä olin oikeastaan ainoa kuka ponista oli ostomielessä kiinnostunut. 
Niinpä sitten 1.2.2014 poni siirtyi minun nimiini ja keltainen poniotus oli vihdoinkin minun! Siitä se meidän "tarina" vasta alkaakin, molemmille vähän uutta: minä sain ensimmäisen oman hevosen ja poni siirtyi tuntiponivuosien jälkeen yksityisomistukseen. Jännää nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti