keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kevyttä köpöttelyä Ponilla

Eilinen päivä menikin oleskellessa, pientä lämpöä oli välillä ja olo oli muutenkin aika tukkoinen. Illaltapäivällä kävin kuitenkin tallilla Ponia moikkaamassa. Rapsuttelin sitä jonkin aikaa ja vähän harjailin. Suureempaa siivousoperaatiota en jaksanut aloittaa, koska Poni oli piehtaroinut jossain erittäin pölyävässä kohdassa ja pöly vain levisi harjauksen myötä.


Tänään ratsastin Ponilla puolisen tuntia. Käynnissä suuria ympyröitä, vähän siirtymisiä ja loivia kiemurauria. Kokeilimme myös pienen pätkän ravia, mutta takapolvi ei ole perjantain tunnin jälkeen ollut ihan kunnossa. Polvinivel kaiketi lonksahtelee paikoiltaan, joten Ponin näytti ontuvan. Käynnissä jalka ei vaivaa ollenkaa, Poni voi koota ja lisätä käyntiä ilman minkäänlaista jalan oireilua, joten keskitymmekin nyt kehittämään polvinivelen ympärille lihasta käyntityöskentelyllä. Toivottavasti jalka ajan kuluessa kuntoutuu ja voimme pikkuhiljaa lisätä ravipätkiä ratsastuskertoihin.


Sitten istuskelimme kaverin kanssa kerhohuoneessa ja kertoilimme kauhutarinoita kouluruuista. Kiitän onneani ettei minun tarvitse enää syödä kouluruokaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti