sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Viikonloppu opistolla

Tällä viikolla meillä oli siis hurjat kolme päivää koulua. Tulin keskiviikkona, joten en viitsinyt sitten viikonlopuksi lähteä kotiin, vaan jäin kämpille. Ihan kivaa on ollut! :)

Niin, keskiviikkona olin vain yhdellä teoriatunnilla, ja sitten illalla oli ratsastustunti. Mentiin ulkokentällä, menin sh-r. Eesaulla. Verkattiin + vähän laukattiin, sitten mentiin pituushalkaisijaa pitkin käynnissä & ravissa ja tehtiin pitkille sivuille väistöä käynnissä/ravissa. Eesau oli oikein kiva, vähän jäykkä alkuun ja vasemman puoleisia apuja vasten. Tunnin lopussa mentiin laukkaa ja ravia ympyröillä, ja etenkin viimeiset ravipätkät sujuivat todella hyvin!
Itse meinasin välillä jäädä kannattelemaan Eesaun päätä ja pitämään käsiä liian ylhäällä, mutta kun opettaja tarpeeksi huomautteli asiasta, niin kyllä ne kädet sitten pysyivät alhaalla. :D

Torstaina aamulla oli ratsastusta, meidän ryhmällä estetunti, ja kaikki tunnit oli ulkokentällä. Menin sh-r. Urholla. Itse meinasin jäädä matkustelemaan, mistä syystä laukka ei ollut tarpeeksi terävää ja napakkaa, mutta tunti kyllä meni oikein hyvin muuten. Urho on kiva pieni heppa. :)


Välillä tuli juuri sen löysähkön laukan seurauksena vähän hassuja/huonoja hyppyjä, ja "onneksi" muutama saatiin ikuistettua myös kuviin. ;)



Iltapäivällä oli ympäristön siivousta, ja saatiin meidän alueet siivottua nopsaan. Loppuilta olikin vapaata.
Perjantaina oli 3 tuntia teoriaa, yksi oli yrittämisen tentti, saas nähdä miten meni.
Perjantaina ratsastin Jeksun + nimikkohoitajan mukana maastossa sh-t. Ylverillä. Käytiin kiertelemässä pusikoissa ja kahlaamassa Rivieralla, oli kivaa! :) Ja Ylveri käyttäytyi oikein hyvin, vedessäkin meni mielellään.



Lauantaina aamulla katsottiin leffaa, ja iltapäivällä mentiin porukalla maastoon, minä menin pv-t. Ollalla. Olla oli tosi mukava, oikea vesipeto sekin! :D
Tänään sunnuntaina maastoiltiin taas (aamulla katsottiin Taru Sormusten Herrasta Kuninkaan paluu :) ), menin Latella. Oli kivaa, Late ei ollut ihan niin innoissaan kun porukan muut pollet. Mutta ihanan symppis hömppänä. ♥

Nyt vain oleskellaan ja valmistaudutaan "rankkaan" ensi viikkoon. :D Noh, onhan meillä soveltuvuuskokeet, ne vähän jänskättää!
Mutta ne menee miten menee, toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti