tiistai 29. toukokuuta 2012

Vielä 2 yötä lomaan!

Kylläpä aika osaa tuntua pitkältä, kun odottaa lomaa! :D


Eilen siis meillä oli yksi teoriatunti ja iltapäivällä kengitystä. Tosin otettiin "vain" kenkiä pois + raspattiin ja parilta vähän vuoltiin kavioita. Minä ja yksi toinen ryhmäläinen yhdessä napattiin kengät kahdelta hevoselta + yhdeltä hepalta molemmat poisti yhden kengän. Saldona molemmilla oli 5 jalkaa/kenkää, ja minäkin tein jopa kaksi takasta, vaikka niitä olen vähän pakoillut.
Oli tosi kiva tunti, ja oli mukavaa päästä tekemään. Tuntui ainakin, että kengän irrottaminen ja raspaaminen nyt onnistuu, kertaakaan ei tarvinnut edes naulanirrotuspihtejä käyttää! Ja olihan meillä yksi vähän "hurjempi" tapaus. Tammanen tykkäsi vähän hyppiä pienesti pystyyn, mutta kiinni pitämällä + huulipuristimella homma toimi oikein hyvin. :) Oli kivaa, ja tuota hommaa voisin tehdä enemmänkin!


Tänään oli aamulla lastaustunti, opettaja puheli kaikesta mitä pitää tietää kun lähdetään hevosta kuskaamaan, ja sitten lastattiin yksi heppa. Kaikki sujui hyvin ja päästiin aikaisin pois.
Mentiin sitten kakkostalliin, ja siellä päästiinkin sitten taluttamaan tammoja laitumelle, minä vein Noituvan. :) Vähän tylsiä ne oli, koska heti kun päästettiin ne irti, suurin osa vain laski turvan maahan ja alkoi syödä! :D


Nyt meillä on ruokinnan kakkoskurssin teoriatunti ja viimeisellä ruonkinta ykkösen tentti, saas nähdä miten menee. Huomenna on kaksi tuntia teoriaa aamulla, iltapäivästä päästään valjasverstaalle jatkamaan päitsien tekoa! :)
Torstaina on muistaakseni ratsastusta (ehkä..) ja kasvatuksen tentti, sitten päästään lähtemään KOTIIN LOMALLE!! :)

Pitäisi kai vähän pakkailla, kun me joudutaan muuttamaan meidän tavarat yhteen huoneeseen/kotiin loman ajaksi, koska tänne tulee jotain kesäasukkaita siksi kolmeksi viikoksi. Ja pitäisi sitä vähän siivoillakin. :P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti