sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pikapäivitys Pieksämäeltä

Junassa siis istun, viimeinen reissu takaisin päin ennen kesälomaa! Torstaina kotiin ja sitten vasta juhannuksen jälkeen takaisin Opistolle, ah mikä autuus! :)

Perjantaina menin siskon kanssa Liekkirockiin, siellä treffasin myös yhden vanhan kaverin. Oli ihan kivaa, vaikkakin Stam1nan keikkaa katseltiinkin vesisateessa..
Eilen, eli lauantaina kävin sitten vuokraamassa (entistä)hoitsuani. Kamalan jäykkä se on, ja hidas avuille. Yritinkin vain oikeastaan saada sitä reagoimaan ja liikkumaan edes vähän rennommin. Ratsastus meni ihan kivasti, etenkin lopputunnista tamma liikkui ihan OK.


Illalla vain oltiin kotona ulkona, ja minä vähän innostuin fotoilemaan. :) Tänään en tehnyt mitään erikoista, katselin telkkaria ja pelasin koneella.

Loman aikana olisi tarkoitus käydä vähän eri talleilla tunneilla, katsotaan minne päin saadaan tunteja varattua, mutta toiveissa ainakin olisi Lekolle, Savisaareen, Keskimäkeen ja Kirsin tallille. Niin, ja tietenkin näille paikallisille talleille! :)

En nyt osaa sanoa, milloin jaksan/kerkeän postata seuraavan kerran, katsotaan, katsotaan..

Sen verran pitää vielä kirjoittaa, että menin kevään viimeisellä ratsastustunnilla Upituksella! Tehtiin väistöjä ravissa ja sitten vain laukkaympyrä päätyyn. Tunti oli oikeastaan aika simppeli, mutta ei tylsä. Ja Upitus oli TOSI hieno ja kiva! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti