tiistai 8. toukokuuta 2012

Tiistaipostaus + kuvia! :)

Noniin, innostuinpas tänäänkin taas kirjoittelemaan tänne!


Aamulla oli kasvatusteoriaa, mielenkiintoinen aihe, joskin välillä tuntuu siltä että mitä vain kamalaa voi tapahtua kantavalle tammalle/synnytyksessä/varsalle..
Sen jälkeen oli nimikon hoitoa, käytiin taas lenkittämässä tammoja, ja taas saatiin kuulla mammojen masuista. :D Käytiin Rivieralla uittamassa jalkoja, kuvia otin kännykällä, mutta täällä en saa niitä koneelle. Laittelen joskus tänne, jos ovat kunnollisia. :)
Iltapäivällä meillä piti olla puutyötunti tai vastaava, mutta jossain oli tullut pienoinen informaatiokatkos, ja opettaja ei ollut tietoinen tunnista! Odottelimme puolisen tuntia ihan turhaan..
Noh, menimme sitten käymään kaupassa ja ajelimme takaisin sellaista reittiä, jossa ei muka pitänyt olla hirveästi ylämäkiä.. :D Yhdessä vaiheessa pyöräilimme pellolla, ja viimeinen ylämäki oli aivan hirveä!! Järkyttävän jyrkkä ja tosi pitkä! Mutta hengissä selvittiin, tosin minun pyörästäni tanko on jotenkin löystynyt, ja nyt sillä ei ehkä kovin lujaa uskalla ajella ettei löydä itseään pusikosta. Pitää käydä vaikka pajalta kyselemässä, osaisivatko korjata vian.

Oltiin sitten niin energisiä, että lähdettiin vielä kävelylle, eli kamerat mukaan ja menoksi!
Kierreltiin yli tunnin lenkki, kuvailin kaikenlaista. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti