maanantai 7. toukokuuta 2012

Höpinää, höpinää

Tänään meillä piti ensin olla ratsastuksen teoriaa, mutta se vaihtuikin istuntaharjoitukseksi! Minä + juoksutusparini oltiin toisessa ryhmässä, mutta minulle oli merkitty ensimmäisen ryhmän kanssa samaan aikaan ratsastettavaksi sh-r. Kingi. Noh, mikäs siinä, mielelläni kokeilen uusia tuttavuuksia! Etenkin Kingiä, koska se on niin ihanan pieni, ja onhan se Jaimen täysveli! :D
Kingin kanssa tarkoituksena oli vain ihan hölkkäillä, tehtiin käynnissä vähän väistöjä ja pysähdyksiä, sekä ravissa isoja ympyröitä. Ruuna oli tosi mukavan tuntuinen, ja olisi hauskaa päästä sillä joskus "oikeasti" ratsastamaan.


Istuntaharjoitukseen minulle ja parilleni oli laitettu sh-t. Sole.
Viimekertaisessa istuntaharjoituksessa minulla oli pv-t. Hulda, jonka isot liikkeet vähän vaikeuttivat omaan istuntaan keskittymistä. Keskityin nimittäin lähinnä kestämään satulassa! ;)
Mutta jes! Solella oli ihanan tasaiset liikkeet istua, pystyin tekemään kaikkia 'jumppausliikkeitä' kaikissa askellajeissa, ja oli kivaa! :) Hyvin saatiin kommentteja istuntaan ym., oli kyllä ihan hyödyllinen tunti.

Iltapäivällä siivottiin (taas) Opiston ympäristöä, kyllä pitäisi olla aikalailla roskaton nyt! :D
Käytiin taluttamassa tammoja lyhyt lenkki, Lasina oli vähän nyrpeän oloinen. Varmaan kiukutteli sen takia, kun ihmiset "haukkuivat" tammoja isoiksi, valtaviksi yms. :D
Tammoilla masut on kasvaneet hyvin, Lasina painoi eilen vähän alle 700kg!! Onneksi Lasina on muutenkin iso hevonen, joten se ei ole edes lihava. Monet ovat nyt kehuneet sitä kauniiksi, ja sitä kuinka hyvä karva sillä on. Mutta tottahan se on, syksyyn verrattuna Lasina on kuin eri hevonen; karva on kunnossa, tamma on muutakin kuin pelkkää luuta ja nahkaa, sekä kiukkupussi-älä-koske-muhun-monsteri on muuntunut pehmoksi ja hömpäksi. :) Onhan Lasinalla vielä tietysti oma omalaatuinen luonteensa, mutta se nyt ei haittaa kun olen oppinut tamman tuntemaan.
Yksi tallimestari kuvailikin Lasinaa joskus "muka-tuhmaksi". Se kuvastaa Lasinaa kyllä erittäin hyvin! :D


Mutta mutta, kirjottelen taas kunhan on jotain kirjotettavaa. Mahdollisesti keskiviikkona, tai ehkä ei. :D Keskiviikkona nimittäin olisi tarkoitus mennä ensin aamulla maastoon, sitten iltapäivällä on ne soveltuvuuskokeet ja illalla olisi vielä ratsastustunti, joten voin olla ehkä vähän poikki! Plus joko masentunut tai pilvilinnoissa, riippuen miten soveltuvuuskokeet menevät.
Joten, ehkä parempi että lupailen uutta postausta loppuviikolle/viikonlopulle, ellen sitten huomenna intoudu kertoilemaan taas kuulumisia. :)

Niin, ja muuten! Näköjään blogini on saanut yhden uuden seuraajan, joten olisi kiva saada teiltä lukijoilta jonkinlaista elonmerkkiä! Tekstien alla on ne pienet nappulat, jos luette tekstin (tai edes selailette läpi :D ), painakaa ihmeessä luin- nappulaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti