keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tunti Lekolla, tällä kertaa omissa kengissä!

Käytiin tänään siskon kanssa Leko-tallilla tunnilla. Ratsukseni sain taas Artun, sisko meni Sanilla.

Tunnilla meitä oli neljä, vähän sekalainen seurakunta. :) Teimme alkuun päätyihin voltit käynnissä, siihen yhdistimme temponlisäyksen pitkillä sivuilla. Samaa teimme sitten ravissa; lyhyet sivut + voltit vähän kootummassa ravissa ja pitkät sivut ravia eteen.
Sitten laukkasimme yksitellen, sen takia juuri kun porukassa oli eritasoisia ratsastajia. Laukkasimme ympyrällä, ensin isompaa ympyrää ja sitä sitten koko ajan pienentäen, ja takaisin isoksi ympyräksi. Lopuksi ravailimme kevyesti.

Vaikka emme varsinaisesti tunnilla "mitään" kummempaa tehneet, tunti oli mielestäni tosi kiva! Koko ajan sai ratsastaa, ja nyt näin toisella kerralla Arttu tuntui vieläkin mukavammalta hevoselta! (Arvatkaa tekisikö mieli jostain haalia rahaa, Arttu kuulemma voi olla myytävänä jos joku sellaista heppaa tarvitsee..! )
Tunti osaltani meni paremmin mielestäni kuin viimeksi, koska nyt uskalsin apuja käyttää jo heti alkuun vähän reippaammin kuin viimeksi, ja näin ollen Arttukin liikkui jo alkutunnista paremmin. Aivan superkiva ja hieno ruuna!

Tallissa sitten riisuin Artun, harjasin sen ja rapsuttelimme sitä siskon kanssa PITKÄÄN! Ihana heppa, se vain hengaili siinä karsinan ovella huulet lörpöttäen ja nauttien rapsutuksista. Meinasin napata ruunan siitä meidän matkaamme, ei kai kukaan olisi huomannut jos yksi heppa tallista puuttuisi? ;)

Kovasti tallista tykkään, opetus on hyvää samoin kuin hevoset. Hoidettaessa ne ovat kilttejä ja muutenkin kovin positiivisen oloisia! Pitää varmaan heti huomenna jo laittaa viestiä että mahtuuko ensi viikolla taas tunnille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti