maanantai 12. maaliskuuta 2012

tylsä ja lyhyt postaus..

Talliviikko taasen oli ja meni, kolmostallilla ykköskäytävällä. Ei mitään ihmeellistä tapahtunut, mitä nyt viimeisenä päivänä, kun oli ihan tajuton tuuli, osa hevosista oli ihan pöpejä.
Kuitenkin kunnialla saatiin viikko menemään läpi ja nyt sitten olenkin jo kotona viettämässä vapaapäiviä.

Viime viikolla kävin rats.koululla tunnilla, menin Hikulla. Tehtiin ympyrällä asetuksia, ympyrän pienennystä ja vähän väistöjä, sitten vähän laukkaa molempiin suuntiin ja lopuksi avoja. Tunti meni hyvin ja Hiku tuntui TOSI hyvältä! :)
Sitten viikonloppuna kävin maastossa Ilellä ja Lumillalla, sekä tiistaina ratsastin sh-r. Jaanilla. Välillä se meinasi olla vähän vahva edestä ja painua etupainoiseksi, mutta muuten ruuna oli oikein mukava.


Nyt vain olen ollutkin kotona, en ole edes tallilla käynyt. Huomenna pitäisi taas raahautua takaisin Opistolle, näillä näkymin hammaslääkärin kautta, wihuu! Onneksi edessä on lyhyt viikko ja aika paljon käytännön tunteja.

Kirjoitan tässä joskus varmasti vähän pidemmän ja kiinnostavamman (?) postauksen, mutta nyt ei ole yhtään ollut postailufiilis.. Ajattelin vain vähän päivittää, ettei nyt ihan pelkkää hiljaiseloa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti