lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa H:lla ratsastelua, oli kivoo!

Menin aamulla 11 aikoihin tallille. Tarhasin hepat, kaikki paitsi H:ta, kun hän orhimaisuudessaan ei meinaa kestää tarhoissa. Hepat käyttäytyi kauniisti, poniorhin kanssa piti vähän keskustella vauhdista ja käytöstavoista. Sitten siivoilin karsinat, ja ihailin aina matkalla lantalaan sitä, miten hieno sää oli!


Herra orhia sai liikuttaa, joten ensin käytiin kentällä vähän kokeilemassa että mitenkäs tämä taas toimiikaan, kun viimeksi hepalla olen mennyt muistaakseni joskus syksyllä. Ja herra orhihan toimi aivan tosi hyvin! Käynnissä kun muistutti että ei ole kiire mihinkään, niin ravikin oli NIIN hienoa! Tuntui tosi hyvälle ja suurimmaksi osaksi tahti säilyi tasaisena! JEEE! :) Lopetin sitten aika nopeasti kun molempiin suuntiin saatiin vähän hyvää ravia, ja mentiin vähäksi aikaa maastoon kävelemään. Oli tosi kivaa, taaskin jäi tosi hyvä fiilis ratsastuksesta! Varmaan tuo aurinko on osasyyllinen hyvään fiilikseen, ja nyt vaan tekee mieli koko ajan päästä ratsaille ja etenkin harjoittelemaan omaa istuntaa.
Onneksi ensi viikolla meillä taisi olla keskiviikkona ratsastusta, ja onhan silloin myöskin ratsastustunti rats.koululla (ellei sitten satu Pollux-kisat olemaan, mutta ei kai ne vielä tainneet olla..?).
Tällä fiiliksellä on hyvä nousta seuraavan kerran hepan selkään! :)
Tulipas sekava selostus, mutta pääasia tässä nyt oli se, että oli tosi kivaa pitkästä aika ratsastaa herra H:lla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti