tiistai 27. maaliskuuta 2012

Romaanimittainen "pikkupäivitys".

Tuota noin, vähän nyt jäänyt tämä varsinainen kirjoittaminen vähemmälle. Jotenkin ei vain ole ollut sellaista fiilistä.

Mutta siis, viime viikolla meidän ryhmällä oli ensiapua ja nyt meillä on sitten EA1- kurssi suoritettuna ja ensiapu kortti taskussa! ;)
Keskiviikkona meillä oli ratsastusta, menin pv-t. Huldalla puomitunnilla. Tunti meni itseasiassa aika kivasti! Etenkin lopputunnista Hulda oli tosi kiva ja sain sitä jopa vähän pakettiinkin (se kun tykkäisi liikkua pitkässä ja matalassa muodossa). Oli kivaa, ja tunnista jäi hyvä fiilis.
Tehtiin mm. niin, että ravissa puomikasa, sitten jalustimet pois nopsaan, laukka + laukkavoltti ja sitten jalustimet nopeasti takaisin jalkaan ja ravipuomikasa. Samaa tehtiin myös kokonaan laukassa.


Torstaina oli teoriaa, perjantaina aamulla myös yksi teoriatunti ja sitten mentiin maastoon. Menin pv-t. Pepillä, vähän hitaamman puoleinen otus, mutta kuitenkin ihan kiva ravi, ja yhdessä risteyksessä vähän innostui kun luuli että laukataan ja heitti pukin. :D Ihan hauska tuota olisi kokeilla joskus uudestaankin. :)

Lauantai meillä olikin melkein vapaa (nukuin 11 asti, sattuneesta syystä päästiin nukkumaan vasta 5 aamulla.. :D), kahdelta oli maastoesteradan koristelua ja illalla oripäivien jälkeen koulu- ja esteratojen rakennusta.
Niin, katsottiin toki oripäiviä! Hirveästi hienoja hevosia, ja nähtiin myös (aika legendaarinen) Logan! Se oli kyllä aika hienoa, ja hyvässä (ja pirteässä :D) kunnossa vanha herra näytti olevan.



Sunnuntaina minun työpäiväni alkoi noin puoli 8 aikoihin, olin kouluosuudella lähettinä. Siinähän se päivä menikin istuskellessa ja viedessä arvosteluja kansliaan. Kerkesimme sitten iltapäivällä jopa hetkeksi katsomaan rataesteosuutta, jonka jälkeen näppärästi ja nopeasti purimme esteradan. Sitten puoli viiden aikoihin alkoi maastoesteosuus, jota katsoimme jonkin aikaa, välillä myimme makkaraa! :P Oli aika mielenkiintoista katsoa tuollaista, ja ai hurja mikä vauhti ratsukoilla oli!
Kilpailujen jälkeen vielä nopeasti nappasimme maastoesteistä koristeet pois, ja päivä oli pulkassa.


Eilen meidän ryhmällä oli vain tunti koulua, yrittämistä. Päivä menikin vain oleillessa, käytiin taluttamassa tammoja lyhyt lenkki. Lasina oli aika reipas. :D Tänään meiltä taas peruttiin yksi tunti, joten osalla porukkaa oli ratsastusta kun taas osalla (kuten minulla) juoksutusta. Juoksutettiin Opistohallin ulkokentällä, meillä oli sh-r. Lautturi, eli Late. Aivan ihanan symppisruuna! Juoksuttaminen ei ole ikinä ollut noin helppoa! Late vain meni sitä saman kokoista ympyrää ja määrättyä askellajia, ihana pikku heppa. :)

Loppuviikolla meillä on mm. kengitystä, ajamista ja juoksuttamisen teoriaa + eläinlääkinnän tentti. Ja perjantaina KOTIIN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti