perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bad moon rising..

(Kämänen otsikko, mutta hyvä biisi!)

Olipas nopea viikko! Tai no, neljä päivää. :D Maanantaina takasin Ypäjälle, tiistaina aamulla meillä oli ensin yrityslaskennan tunti, onneksi ei tarvinnut laskea mitään. :)
Iltapäivällä meidän ryhmällä oli kaksi tuntia kengityspajalla, vuorossa teurasjalan aukaisu, nam. Tosin opettajalla oli kiire kokoukseen, niin hän itse vain aukaisi jalan ja me saimme sitten hypistellä jalan eri osasia (ah autuus, mikä haju!). Tunti oli kyllä oikeasti mielenkiintoinen, lopuksi hän vielä näytti meille kaviorustonluutumasta kärsineen kavioluun ja normaalin kavioluun. Ja lupasi, että tulevaisuudessa vielä meidänkin ryhmä pääsee pienemmissä porukoissa aukaisemaan itse teurasjalat. ;)



Keskiviikkona aamulla ensimmäinen tunti oli eläinlääkärin pitämä, ja kyllä, hitusen tylsä, mutta kuitenkin kiinnostavaa asiaa. Esimerkiksi se, että noiden tuntien jälkeen en ikinä osta omaa hevosta, koska se voi kuolla hetkessä ihan mihin vain!
Toinen tunti oli hevosten esittämistä, pareittain. Minulla ja parillani oli harjoitusheppana sh-t.Vekuli. Loppupäivä vietettiin valjasverstaalla, ja uhkaavasti näyttää siltä, että riimu alkaa olla valmistumaan päin! :)

Torstaina meidän ryhmä sai nukkua pitkään, ensimmäinen tunti oli vapaata! Sitten olikin nopea kisainfo, vaikka vielä ei mitään varsinaista kunnon infoa saatukaan. (Meidän luokka on siis töissä 25pvä olevissa hallikenttäkisoissa.)
Iltapäivällä olikin ratsastusta. Meidän ryhmämme ratsasti viimeisenä, koulua. Menin sh-r. Opeliksilla.
Tunti meni kyllä ihan totaalisen penkin alle! Ruuna vedätti minua kuus-nolla, eikä opettajalta kuulunut kommenttia saatika ohjeita ratsastukseen. Pettymys, koska Opeli on varmasti hieno ja hyvä, jos kuski vain osaisi. Noh, saatiin me jokunen hyvä pätkä kun laukassa tuotiin takaosaa sisään, mutta muuten tunti oli kyllä yhtä tahtojen taistelua. Toivottavasti saisin Opelia kokeilla uudestaan vielä joskus, haluaisin saada vähän paremman fiiliksen sillä ratsastamisesta, koska muuten ruuna on todella symppiksen oloinen. Ja onhan se syötävän suloinen! :)

Niin, ja olinhan minä keskiviikkona ratsastuskoulussa tunnilla, koulua sh-r. Lennillä. Alkutunnista ajattelin, ettei tästä mitään tule, koska Lenni painoi todella paljon kädelle ja takajalat olivat ihan jossain muualla kuin maneesissa. :D
Pikkuhiljaa Lenni kuitenkin alkoi liikkua eteenpäin ja pehmetä edestä, ja etenkin loppuraveissa Lenni kulki todella kivasti ja letkeästi! Palautetta sain nyt myös edellisistä ratsastuksista, ja oli kyllä tosi mukavaa kuulla positiivista palautetta omasta ratsastuksesta!
Ehkä en olekaan ihan niin huono kun aina välillä tuntuu! :P


Tänään aamulla laidun tunnin jälkeen siirryimme asemalle ja suuntasimme kohti kotia, kerrankin ajoissa. Huomenna kai lähden kaverin seuraksi vähän baareilemaan. :P Ja onhan se mukava nähdä sellaista kaveria jota ei ole ikuisuuksiin nähnyt! Sunnuntaina on mahdollisesti aamupäivästä ratsastustunti, ellei siellä kenttä ole niin huonona ettei siinä voi ratsastaa. Mutta, näillä mennään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti