sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Yesterday laughs, tomorrow cries.

(The Offspringin Can't Repeat biisistä napattu otsikko)

Huokaus.. Vähän on ollu pari huonoo päivää. Tai no, oikeestaan joskus eilen alko ottaa kaikki päähän ihan tautisesti, ja siitä se on jatkunu. Tänään ei ihan niin paskoissa fiiliksissä mennä, mutta jotenkin ei vaan lähde ihan normi tapaan..
Tallityöt hoituu hyvin, siellä onkin hyvä purkaa agressioita, mutta.. En tiiä, ei vaan ole sellainen peruspositiivisen "normaali" olo.
En silleen ymmärrä mistä johtuu, tosi kaunis sää ja ihmiset kivoja ja hevoset mukavia. Varmaan kun vähän ikävä kaikkia ja kaikkee, sitten kun sillon perjantaina kuuntelin sellaista musaa, mistä tuli mieleen kaikki ihmiset ja jutut.

Mutta, jospa se tästä. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, eikös niin mene. Jospa huomenna alkaisi mieli palautua normaaliin, sitten voisin kirjoitella talliviikosta. Tai ensi viikolla joskus, meillä on nimittäin huomenna nimikkotarkastus, jaiks!

Vähän tosin nyt helpottaa kun kuunnellaan täällä "meidän" hyvää musiikkia; Slipknot, Rise Against, Nomy, Offspring etc (+ suosittelen kuuntelemaan myös Kornin feat. Skrillex - Narcissistic Cannibal). Slipknot etenkin on aivan mahtavaa angstaus musaa! Vitsit kun olisi tuo mp3 mukana, vois tallilla painaa menemään musa korvissa huutaen. Täällä kämpillä kun kovin moni ei tälläisestä musiikista välitä, niin enemmän tulee kuunneltua mitä telkkarista/radiosta tulee, ja kovin usein se on jotain popahtavaa. Ei sillä, tykkään kyllä kaikenlaisesta musiikista, mutta etenkin juuri tällä hetkellä sellainen ei vain mene. Pitää olla melua ja huutoa ja hyvä rumpali! Voi kun pääsisi kotiin, pystyisi kuunnella just sitä omaa musiikkia ja niin kovaa kuin korvat sietää..!

[lisäys]
Tajusin myös sen, että taas yksi lisäsyy ahdistukseen on, kun täällä ei voi olla missään yksin. Perusluonteeltani kun olen aika erakko ja viihdyn todella hyvin yksin (vaikkakin tykkään kovasti olla ihmisten seurassa). Täällä ei sellaista omaa rauhaa ole, ja se oikeasti on tosi vaikeaa täällä asumisessa! Yksin ollessa saisi ajateltua kaikki jutut läpi, ja vain olla ihan kaikessa rauhassa.
Noniin, tähän tämä valitus nyt loppuu. Toivotaan parasta, että huomenna olisi parempi päivä..!

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä se siitä lähtee. :)) Kohta pääset kotiin ja moikkaamaan esim. mua ja sitten ärsyttää viel enemmän, vai mitä? :D Hihihi.. Varo vaan, sitten toivot että pääset takasin sinne Ypäjälle.

      Poista
  2. Haha, voi olla. :D Pitää muuten sopia sitte joku pvä millon tulisin käymään vaikka tallilla! :P Voisin tulla vaikka huutamaan sulle ja Lohelle, tai jotain muuta kivaa. ;)

    VastaaPoista