perjantai 27. tammikuuta 2012

Helou helou!

Ei nyt mitään erikoista kirjoiteltavaa ole, mutta ajattelin vain kirjoittaa ettei tule niin kauhean pitkää taukoa. :)

Maanantaina teoriatunnin jälkeen oli ratsastusta, menin fwb-t. Robinetalla. Tehtiin siirtymisiä, ratsastettiin kulmia ja sitten tehtiin väistöjä uralla käynnissä ja ravissa + pysähdys/käyntiin siirtyminen väistön välissä. Väistöt tehtiin niin, että takaosa oli uralla ja etuosa kentän sisäpuolella. Robi oli tosi kiva ratsastaa, vähän herkkis ja heitteli päätään. Tunnista muuten en kovin tykännyt, sillä se tuntui jotenkin jäävän niin kesken. Puolivälissä opettaja nimittäin kiipesi yhden suokkiruunan selkään, ja ratsasti sillä ainakin 5-10min. Sillä välin me muut kävelimme pitkin ohjin uraa pitkin, turhauttavaa. Verryttely ja muut menivät ihan hukkaan, ja laukkojen jälkeinen hyvä fiilis katosi ihan kokonaan. Tunti ei ollut kovin hyvä, en osannut ratsastaa mutta hevonen oli tosi kiva!


Tiistaina oli kengityksen teoriaa, sitten yllätysvapaa ja iltapäivällä meidän ryhmällä atk:ta. Vähän tylsähkö päivä. Keskiviikkona 2 tuntia yrityslaskentaa, tuskaa. Ja sitten anatomian kertaustunti.
Torstaina aamulla oli ensin kengityksen tentti, seuraavalla anatomian tentti. Kengityksen kokeet saatiin jo heti anatomian tentin jälkeen, sain 3, 2 pistettä vaille täydet pisteet.
Iltapäivällä oli kertauksen vuoksi toinen kylmä/lämpöhoito tunti, kesti ehkä vartin. :D Sitten toisella "tallitunnilla" tarkasteltiin hevosen rakennetta. Se oli ihan mielenkiintoinen ja hauska tunti.
Tänään olikin vain 2 tuntia valjasverstaalla. Verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta kyllä se riimu siitä valmistuu. Illalla alkaa talliviikko iltatallista, jeah.

Keskiviikkona olin ratsastuskoululla tunnilla, ratsuna oli Tellu, kiva ja sievä kimo. :) Tunnin piti Laura Porthan. Mentiin ilman jalustimia siirtymisiä, voltteja, (harjoitus)ravi puomeja. Niiden väliin tehtiin joko käyntiin siirtyminen/raviin siirtyminen ja sitten laukkaympyrä kahden puomisarjan väliin. Tunti oli todella HYVÄ!! Olin ihan fiiliksissä tunnin jälkeen! Laura osasi neuvoa just oikeat asiat ja sanoi ne hyvin ja selkeästi, joten oli tosi helppo korjata omaa istuntaa ym. Tunti oli siis muuten vielä istuntapainotteinen. Tosi tosi tosi hyvä! Tellukin oli aivan SUPER! Tosi herkkä, ihana ravi istua ja hieno iso laukka. Lisää näitä tunteja kiitos! :)


Niin, ja vähän ikävämpiäkin uutisia, taas vaihteeksi. Kakkostallissa asuva ihana ja ihanan karvainen suokkiruuna Miku oli sairastunut ähkyyn, ja kaiketi se oli jouduttu lopettamaan. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti