sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Viimeiset yöheinät, vesisateessa..

Kohta on ensimmäiset talliviikot takana, vielä tässä yöheinät pitäisi käydä hepoille heittämässä. Täytyy kyllä myöntää, ettei hirveesti inspais lähtee pyöräilemään tohon säähän. Ainaki päivällä ja illalla nimittäi on tullu vettä ja tuullut ihan himona! Mutta, ah, huomenna saa nukkua pitkään! Sitten vaan enää viikko koulua, oikeastaan 4 päivää + viikonlopun kisat. :)
Maanantai vähän ehkä tylsähkö, pelkkiä teoriatunteja, eli luokassa istumista.. Mutta tiistaina aamulla on jo kengittämistä, keskiviikkona mennään ajamaan ja torstaina päästään ratsastamaan! Kivaa päästä pitkästä aikaa kunnolla ratsastamaan, parin viime viikon ajan ratsastelut on ollut vain maastoköpöttelyä.

Niin, tuosta tulikin mieleen! Tänään käytiin porukalla maastossa kävelemässä, oli aika mielenkiintoinen keli.. :D Vettä satoi ja oltiin kaikki aika märkiä. Tosin sitten kämpälle pyöräillessä kyllä kastui ihan täysin, piposta vaan valui vettä naamalle. :D
Mutta, maasto meni muuten ihan hyvin, Ile oli ihku, niinkuin aina. :) Jokin siinä vaan nappaa, kaikenkaikkiaan kiva otus. :)

En muista kerroinko siitä kun pyöräni takarengas puhkesi. Kuitenkin, noin viikon ajan tuli käveltyä tallille ja takaisin aikas monta kertaa. Perjantaina alapajan työmiehet vaihtoivat puolestani pyörään renkaan, ja miten mukavaa voikaan olla nyt, kun pääsee helpommin ja nopeammin paikasta toiseen! :D Pyörä on kyllä todella näppärä keksintö täällä! :)

Mutta mutta, nyt ei kyllä ajatus oikein kulje, ajattelin vain vähän ilmoitella että täällä sitä ollaan! Joten, seuraavaan postaukseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti