tiistai 22. marraskuuta 2011

Kuvaton postaus (junan netti ei pysty handlaamaan kuvia :D )

Noniin, nyt olen siis matkalla kotiin. Vielä olisi parisen tuntia junamatkailua edessä + tunnin autokyyti, mutta mikäs tässä istuskellessa. ;)

Aamulla aamutalliin normaalisti, se hoidettiin epätavallisen nopsaan. Vapaa-ajan jälkeen lounas (kerrankin oli aikaa syödä rauhassa, kerkesin jopa juoda kahvia!) ja hakemaan kaukotarhoissa olevia heppoja. Ilellä oli tänään joku lapsettaa-päivä. :D Tarhassa se riekkui Cessun kanssa ja yritti leikkiä myös ihmisten kanssa. Kun odoteltiin lähtöä, niin se koko ajan yritti huulilla ja hampailla hamuilla takkia, riimunnarua ym. Korvat hörössä ja reippaasti ruuna sitten takaisin talliin lähti; mietittiin josko sillä olisi joku persoonallisuushäiriö, normaalisti kun se on vähän sellaisen rauhallisen oloinen ruunanrupukka. :) Mutta ihan hauskaa että vanhakin innostuu leikkimään!

Niin, hevosten hakureissulla menikin vähän pidempään kuin piti, koska ruunat olivat pätevästi onnistuneet yhdeltä toveriltaan riisumaan sellaisen suojahupun. Taitavia heppoja, huppu nimittäin tulee riimun alle ja riimu pitää (tai sen kuuluisi pitää) se varmemmin paikallaan! Myöhästyminen ei tällä kertaa haitannut, sillä huppu on kuulemma aika kallis, joten sen löytäminen oli aika tärkeää. :D Loppujen lopuksi huppu löytyi ja pääsimme talliin.
Päivätallissa vaihdoin yhdelle hevoselle uuden kuivatusloimen ja vähän lakaisin. Ja iltatallivapaa kun minulla oli, niin tallimestari päästi lähtemään heti puolenpäivän jälkeen.
Kävin sitten kakkostallissa harjaamassa kaverin nimikkohevosen, sen jälkeen menin pakkailemaan loppuun ja odottelemaan lähtöä. Nyt sitten olen istunut junassa jo parisen tuntia, ja odotan innolla kotiin pääsyä!

Viikonloppuna olisi taasen tarkoitus lähteä kävelemään maastoon Urrella ja Ilellä. Niillähän maastoilin jo viime viikonloppuna. Urre oli todella reipas, koko ajan heitteli päätään ja säpsähteli kaikenlaista. Näimme myös peuran vasoineen, me ratsastajat taisimme jännittää niitä enemmän kuin hevoset. :D
Ilen kanssa maastoilu onnistui myöskin hyvin. :) Selkään pääsy meinasin olla "ongelma", se kun on hurjasti korkeampi kuin esim. Urre. Korokkeen päältä sitten kipusin selkään, näytin kuulemma aika pieneltä siellä satulassa. :D Maastoreissu oli kiva, pakkasta oli pari astetta ja aurinko paistoi, maisemat oli hienot ja Ile oli todella kiva ratsastaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti