maanantai 14. marraskuuta 2011

Talliviikkopäivitys

Tänään oli ensimmäisen tallivuoron ensimmäinen päivä. Eli kaksi viikkoa edessä tallitöitä, aamulla kuudeksi talliin jossa jaetaan aamuheinät ja putsataan karsinoita. Sitten loimitetaan hevosia ja viedään ulos aamupalalle mentäessä. Aamupalan jälkeen jatketaan aamutallia, sitten on hetki vapaata aikaa, nopea lounas ja siitä päivätalliin. Päivätallin jälkeen jokunen tunti vapaata, sitten neljän maissa päivällinen, josta sitten mennään iltatalliin. Osa porukasta käy vielä puoli yhdeksän maissa jakamassa yöheinät.

Päivä meni ihan hyvin, vähän vielä aikatauluissa hakemista. Kerkesin kuitenkin käydä nopeasti Lasinan ja Isandran harjaamassa. Isandra on kyllä aika ihQ varsa! ;) Mammaa harjatessa se häiritsee koko ajan, sitten kun harjaan sen, se vain seisoo paikoillaan autuas ilme naamallaan. :D Harmi vain että varsojen vieroitukset alkavat kaiketi huomenna.. Näkeehän varsaa kuitenkin vielä joskus, ja saanpahan kunnolla tutustua Lasinaan.

Näin, kovin rankkaa fyysisesti ei ole ollut muuten kuin pyöräily! Mitenkähän monta kertaa tuli ajettua asunnolta talleille, jaloissa tuntuu aika 'kivalta'. :D Mutta kasvaapahan ainakin kunto!
Jeps, tässä tämä tällä kertaa. Ajattelin vain vähän päivittää tilannetta. Kohta, tai no parin tunnin päästä nukkumaan ja aamulla puoli kuuden maissa "pirteänä" ylös ulos ja talliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti