perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pitkästä aikaa uusia kuvia!

Tänään mentiin Nean kanssa tallille (kiitos ratsastuskuvista!) liikuttamaan Otto.
Maanantaina Otto oli ihan super kun ratsastin sillä! Treenattiin tarkkoja teitä ja siirtymisiä sekä vastalaukkaa pikkuisen kun kenttä oli vihdoin ok kunnossa.
Tiistaina ja keskiviikkona lainakuski kävi liikuttamassa ponin, ja keskiviikkona poni oli pikkuisen possuillut. Ratsastuksen jälkeen ennen talliin menoa poni oli karannut ratsastajalta ja siinä rytäkässä hajotti sitten suitsensa. Noh, onneksi omistaja sattuu hamstraamaan varusteita, niin varasuitsia kyllä löytyy. ;)

Tänään poni oli vähän jäykän tuntuinen. Liikkui kyllä mielellään reippaasti, mutta jos jotain vaati niin se ei ponia miellyttänyt. Helpotettiin sitten tehtäviä niin että saatiin onnistumisia myös. Niin, ja otettiin satula pois. Se yhtäkkiä lähtikin valumaan vähän liikaa eteen, ja muutenkinhan tuo satula on vähän epäsopiva Otolle, pikkuisen liian kaareva.
Ilman satulaa Otto liikkuikin sitten rennommin, laukattiin molempiin suuntiin sekä harjoiteltiin taas vastalaukkaa. Loppuraveissa Otto liikkui tosi kivan tuntuisesti!
Nyt vain siis sopivaa satulaa metsästämään että meidän treenit pääsisivät jatkumaan täyspainoisesti.Ratsastuksen jälkeen otettiin Otosta lisää kuvia, sekä sitten minä keksin että voisi kokeilla onnistuisiko niiden "studiokuvien" ottaminen ollenkaan. Eikun poni vaan vanhan tallin oviaukkoon, Nea roikkumaan ohjiin ja minä kameran taakse. Kameralla kuvat eivät ihmeesti vakuuttaneet, sillä tausta jäi liian valoisaksi. Mutta koneella kun pääsi niitä pikkuisen muokkaamaan, niin ihan kivoja niistä ainakin omaan silmään tuli! Mitäs mieltä te lukijat olette kuvista?
Illalla kotona olinkin sitten tosi ahkera. ;) Aloitin pääsiäisprojektin, eli Kinder-piirakan tekemisen. Sitten myös kerkesin siivota, tiskata, käyttää pikkukoiran ulkona riehumassa ja värjätä hiukset. Sekä tehdä sen piirakan loppuun. Kyllä sitä kerkeää tehdä vaikka mitä kun vaan saa aikaiseksi aloittaa! :D
Huomenna lauantaina piipahdetaan äitin kanssa Varkaudessa aamusta, iltapäivällä sitten Ottoponeilua ja pääsiäisvapaista nauttimista. Ihanaa että huomenna on vasta lauantai! Vielä kolme ihanaa vapaapäivää edessä, oi autuus!

3 kommenttia:

  1. Kivoja väreiltään noi kuvat, häiritsee vaan noi rumasti levällään olevat ohjat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, nämä nyt oli hetken mielijohteesta otetut kokeilukuvat ja ponia vähän jänskätti että ei ohjiin kiinnitetty huomiota. Jos joskus uudestaan kokeillaan niin varmasti vähän enemmän tulee panostettua. :)

      Poista