maanantai 7. tammikuuta 2013

Ypäjällä taas!

Noniin. Eilen sitten rantauduttiin taas Opistolle pitkästä aikaa. Vaikka oltiinkin reilu kaksi kuukautta poissa täältä, niin tuntui silti siltä että oltiin lähdetty vasta äsken!
Minä saavuin ensimmäisenä kämpille, tyhjentelin tavarapussukoita ja kuuntelin koneella musiikkia. :)
Pikkuhiljaa tänne alkoi valua enemmänkin väkeä. Ilta menikin vaan höpötellessä, ja vähän lauleskellessa. ;)

Tänään aamulla mentiin kakkostalliin, siellä tallimestari kertoi meille vähän jotain perusjuttuja. Putsattiin sitten MTT- tankkien karsinat, jokaiselle jäi suurin piirtein jopa yksi karsina. :D Tallin jälkeen oli vapaata noin tunti. Käytiin sitten kolmostallissa katselemassa vähän menoa, niin ja tietysti käytiin ihailemassa viime vuoden vauvoja! Jeremy oli kasvanut hurjasti! :) Suloisia olivat kaikki kyllä, eivät vaan enää niin kovin pieniä.

Kymmeneltä meillä oli pieni info, siellä rats.ope Anni, joka on siis myös meidän uusi ryhmänohjaaja kertoi meille vähän tulevasta. Opiskeluihin kuuluu ratsastusta, opetusta, talutusta yms yms. Ei kovin paljoa päähän jäänyt vielä, mutta ehkäpä kaikki asiat selviävät tässä ajan mittaan.

Kahdeltatoista talutettiin jotain koululaisia reilu puolisen tuntia, tuli ihan kivan lämmin lämmitetyssä maneesissa hölkätessä. :D En ihan tajunnut ettei tuollaiseen maneesiin tarvitse niin paljoa vaatetta päälle laittaa, mutta tiedänpähän nyt seuraavalla kerralla. :)

Koulu loppuikin tässä kahden maissa, huomisesta ei vielä ole kaikista tunneista saatu ihan satavarmaa tietoa. Sen näkee sitten.

Ja muistakaahan kaikki, että tänään alkaa Ypäjä- sarja Yle TV2:lta klo 19.30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti