sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pieni viikonloppupäivitys

Tänään onkin jo viimeinen tallivuoro päivä!
Aamutalli saatiin aika nopsaan valmiiksi, vaikka meinasi vähän väsyttää. Nyt viikonlopun aikana meillä on ollut myös ne koekarsinat putsattavana, ja ollaan tultu siihen tulokseen että olkipelletti on kuivikkeena paras! Se on siisti ja helppo siivota. Sen jälkeen tulee turve, vähän synkkä mutta kuitenkin suht kivuton siivota. Viimeisenä tulee puru. Tämä MTT:n käyttämä puru on kyllä jotain ihan ihmeellistä, se on jotenkin todella pientä ja heppoista ja ihan kamalaa siivota! Plus että hevonen kun vähän hengähtää niin purut kauniisti lentää pitkin käytäviä, eikä se sitten käytäviltäkään mitään helppoa ole lakaista!



Nojoo, eilen tosiaan käytiin tammoilla maastoilemassa. Mentiin noin 45min käyntilenkki, pikkuhiittiksellä otettiin pieni ravipätkä mielenvirkistykseksi. Tammat tykkäsi kovasti, Ipetus heräili ravin jälkeen ja meinasi ihan jopa kuumua! :D Naurettiin niin paljon hönö tammoille että hyvä kun ei selästä tiputtu. Ipetuskin töpötti menemään lyhyillä jaloillaan niin kovaa käyntiä kun vain pääsi. :) Oli tosi kiva ilma, mukavat hevoset (vaikkakin Larilla ei askelillaan vakuuttanutkaan ratsastajaansa :P) ja kaikenkaikkiaan oli tosi kiva reissu!
Illalla lauleskeltiin monta tuntia SingStaria ja otettiin rennosti.


Tänään mennään maastoilemaan myöskin. Ratsuna minulla on tällä kertaa Ekuli, saas nähdä miten säpäkkä tapaus tamma on selästä käsin. Tarhatessa ainakin meinaa virtaa löytyä!
Eipä tässä tällä kertaa mitään tämän kummempaa, kunhan vain tylsyyttäni vähän kirjoittelin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti