keskiviikko 30. tammikuuta 2013

HHP- tallivuoroo yms.

Tällä viikolla olen taas ollut tallivuorossa meidän hhp- käytävällä. Hommat toimii hyvin, menevät rutiinilla ja ei ole turhan vaikeeta elämä.

Maanantaina oli koulutunti kymmeneltä, käytiin eka tietty tekemässä aamutalli. Ja saatiin samalla tietää meidän hh- hepat 3- tallista! Sain toivomani pikkuisen ja supersuloisen sh-r. Kiven Kovan, eli Koviksen! :)
Tunnilla tehtiin vähän väistöjä, aseteltiin, mentiin harjotusravia ja laukattiin "neliöllä". Laukassa koko pakka tuntu hajoavan, mutta ravit onnistui ihan tosi hyvin!
Iltapäivällä meillä oli satuloinnin teorian tentti, tuntui että se meni ihan hyvin.



Tiistaina käytiin maastoilemassa, menin Ipetuksella. Se oli vähän könkön oloinen, liekkö jumissa. On vähän harmi kun noista kakkostallin tammoista ei oikein aina ota selvää, miten kukakin on liikkunut ja miten usein. Noh, suunniteltiin että niille voisi tehdä jonkinmoisen kalenterin, johon kirjataan liikutukset ylös. Niin saisi helposti selvää miten usein mikäkin tamma on käynyt lenkillä. :)
Iltapäivällä oli teoriaa, Harrastetalli- aiheella. Opettaja puheli mielenkiintoisia juttuja parisen tuntia ja sitten päästiin pois.

Tänään oli estetunti, hypättiin suht pitkiä teitä. Välillä tuntui että oli ihan eksyssä siitä, miten ja minne pitäisi seuraavaksi mennä. :D Kaikki kuitenkin löysi suht oikean reitin ja hyppäiltiin ihan hyvin. Kovis oli aivan super! Paikkaili hyvin mun virheitä ja etenkin aika sujuvasti. :) Videoitakin olisi, mutta en nyt jaksa niiden kanssa taistella täällä. Katsotaan jos lisäisin niitä myöhemmin.

Meidän tukikohta, II- talli!

Tänään iltapäivästä oli 2- tallin tammojen varustetarkastukset. Ipetukset suitset oli ok, satula ok, jalustinhihnat vähän kulahtaneet ja satulahuovan sain heittää roskiin! :D
Nyt odotellaan vain että päästäisiin syömään, sieltä iltatalliin ja illalla on vielä ratsikoululla tunti, jännää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti