perjantai 18. tammikuuta 2013

Hengissä ollaan!

Toinen viikko on nyt mennyt tallia tehdessä ja juostessa tunneille.
Maanantaina meillä oli, tottakai, ensimmäinen aamutalli. Karsinoita oli meille putsattavaksi 13. Tallimestari sanoi että 6 niistä tyhjätään, ne saisi puhdistaa ihan reilulla kädellä.
Noh, saatiin aamutalli valmiiksi ja meiltä sitten tiedusteltiin että moneltako meillä alkaa tunnit. Kymmeneltä, eli eikun vaan talikon varteen ja tyhjäämään karsinoita!
Oli ehkä vähän turhuuden multihuipentuma (putsata karsinat jotka heti tyhjennetään..), mutta onneksi se kuusi karsinaa poistuivat siinä samalla meidän vastuulta.


Aamutallista mentiin suoraan kolmostalliin, koulutunnille Turnipsilla aka Turskalla. Tunti meni omalta osalta niin penkin alle että huh. En osannut yhtään, ehkä pari pätkää oli ihan kivoja mutta kaikenkaikkiaan tunnista jäi aika huonot fiilikset. Turska oli kuitenkin ihan kiva, kiltti ja herkkä.

Sitten vain nopsaan syömään ja päivätalliin. Pt:n jälkeen oli lyhyt tunti kakkostallin hhp-hevosten terveyden huollosta. Illalla enää vain iltatalli.

Tiistai ja keskiviikko menikin EA2- kurssilla istuessa, treenatessa elvytystä ja keskiviikkona lavastettiin erilaisia tapaturmia. Kaksi ryhmää teki ratsastusonnettomuudet, meidän ryhmä lavasti tilanteen jossa opiskelija oli pudonnut heinäkuiluun. Minä olin se, joka makasi kuilussa paalien päällä naama "veressä" ja kädessä "avomurtuma", kaveri ryntäsi vintin ovista "sokissa". Se oli kyllä hieno! :D Pari rokkilaista oli ollut tallissa ja meinanneet oikeasti lähteä apuun, onneksi jotkut oikaisivat heille että kyse oli vain harjoituksesta. :)


Torstaina oli tallivuoron lisäksi vain ratsastusta ja teoriaa + talutusta rats.koululla. Ratsastustunnilla menin Trullilla, oikein mukava ja kiva pieni suokkiruuna! Laukka oli aivan superhienon tuntuista ja sitä pystyi säätelemään tosi kivasti! Ravi oli aika isoa ja vatsalihakset huusi kyllä armoa! :D
Koska minä ja Anni ollaan tallivuorossa, meidän tarvitsi vain käydä istumassa teoriatunnilla rats.koululla ennen iltatalliin menemistä.

Tänään perjantaina, oli aivan tautisen kylmä! No okei, vain -23 astetta pakkasta, mutta kuitenkin. :D Kahdeksalta oli rats.opettamisen teoriaa ja voi että kun siellä luokassa oli kylmä! Sen jälkeen olisi pitänyt olla estetunti, mutta pakkasen takia se perutiin.
Päivätallin jälkeen iltapäivällä olisi pitänyt olla ensimmäiset opetusharjoitukset, mutta kovan pakkasen takia sekin peruttiin. Niinpä möngittiin Annin kanssa kämpille lämmittelemään. :)
Nyt asustetaankin viikonloppu ihan kaksistaan, on aika autiota täällä!

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä maastoon kakkostallin tammoilla, Ipetuksella ja Larillalla, saa nähdä mitä siitäkin tulee. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti