tiistai 4. syyskuuta 2012

Höpöttelyä vol.2

Suokkien kunkkarit sujui hyvin, verkan valvominenkin meni jotenkin, vaikka välillä tuntui ihan sähläämiseltä koko homma! Parhaimmillaan oli menossa kolme luokkaa, eikä ollenkaan lähdönjärjestäjiä.. Kaikki kuitenkin  pääsivät starttaamaan ajallaan.
Lauantaina olin aamulla tuomarintornissa, siellä pidin estekirjanpitoa käsin. Puolilta päivin olin orikavalkadissa ojentamassa oriiden ratsastajille kiitos lahjaksi ketjuriimunnarut. Oli ihan mukavaa, pääsi ainakin näkemään läheltä hienoja oreja! :)
Iltapäivällä olin taasen tuomarintornissa, samaa hommaa tekemässä kuin aamullakin. Sunnuntai jatkui edelleen tuomarintornissa, oli aika lyhyet vuorot, mutta kerkesi ainakin näkemään laatuarvosteluja yms.
Kaikenkaikkiaan oli kiva viikonloppu, melkein harmitti että kisat loppui niin pian. :D


Eilen maanantaina alkoi talliviikko, kakkostallissa. Hurjan rankkaa.. ;) Putsasin kaksi karsinaa, vähän lakaisua ja rehustajan hommia. Iltapäivällä oli ratsastusta, menin sh-t. Solella. Aivan hirvittävän vino hevonen! Ei ollut mikään maailman parhain tunti, oli vähän sellainen olo etten osaa mitään.. Lopputunnista Sole toimi jo vähän paremmin, oli rennompi kuin alkuun. Huoh, mutta, pohjalta noustaan toivottavasti ylöspäin!
Illalla käytiin kävelyllä, jäätiin ihastelemaan vauvaheppoja. :) Lasina taas vaihteeksi laidunsi kauimmaisella laidunosiolla eikä lotkauttanut korvaansa huuteluille.. :D 

Tänään putsasin jopa yhden kokonaisen karsinan, hurja miten rankkaa! ;) Aamu menikin sitten rehustaessa ja valmistellessa päivän mömmöjä. Tarhattiin hepoiset ja päästiin heti seiskan jälkeen.
Nyt pitääkin nauttia näistä rennoista päivistä, kun kuulemma loppuviikosta kakkoselle tulee n.30 hevosta, viikonlopun kisoja tms. karkuun. Onneksi meidän ei tarvi siivota niiden karsinoita, tarhataan vaan ja ruokitaan.


Iltapäivällä mennään ajamaan muutamaa hevosta, huomiseksi ei taida olla mitään "ylimäärästä" illan rats.tunnin lisäksi. Torstaina ja perjantaina muistaakseni mennään iltapäivällä ajamaan ja perjantaina aamusta ratsastamaan. Sunnuntaina maastokävelylle kolmoskäytävän hepoilla. :) Sen jälkeen onkin kolme teoriapäivää ja sitten kotiin! :)

Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti