torstai 6. syyskuuta 2012

Turinaa parilta päivältä

Tuota noin, mitähän tässä nyt tarinoisi.. Tekis mieli kirjustella jotain, mutta ei tässä suurempia oo tapahtunut.

Eilen keskiviikkona oli siis ratsastustunti r.koululla, hypättiin vähän ulkokentällä, menin pv-t. Tellulla. Oli, sanoisko, aika mielenkiintoista se meidän meno. :D Tamma on kovin suuri minulle, plus hyppää aivan järkyttävän isoja hyppyjä välillä. Tuntu taas vaihteeks siltä etten osannu mitään, mutta onneks Tellu on niin super hieno hevonen, että ihan pelkkä tuollanen huonosti mennyt tuntikin on kivaa sen ansiosta! Se on ihanan herkkä, kiltti ja nättikin vielä. :)
Hypyt meni aikalailla penkin alle, mutta sileellä meno meni paremmin, tehtiin jopa kaks laukanvaihtoo askeleessa! Ensimmäinen oli semitarkotuksella tehty, tiesin jo että laukanvaihto on tammalle ihan piece of cake, ja hups vaan laukka vaihtukin ihan tuosta noin vaan. Toisella kerralla Tellu ihan ite vaihto laukan, puhtaasti, tottakai! ;) Hieno tamma ja oli tosi kiva ratsastaa sillä!

sh-t. Alleri

Eilen kasvatuspuolen opettaja kyseli halukkaita auttamaan muutaman tamman ja varsan kanssa pe-la. Kun hän alkoi luetella tammojen nimiä, niin eikös vaan Lasina ole toinen tammoista, ja tottakai minä olen touhussa mukana! Haetaan 2 tammaa + varsat perjantaina iltapäivästä sisälle, pestään ne illalla ja sitten lauantaina letitetään ne + mahdollisesti avustetaan näyttelyssä. Hienoo päästä hoitamaan tammaa pitkästä aikaa! :)

JA! Työssäoppimispaikoista vastaava opettaja soitteli eilen, ja kyseli kävisikö tämä ja tämä paikka mulle. Opettaja soittelee sinne paikkaan ja katsellaan kuinka käy!

Allerin varsa

Tänään, aamutalli.. Porukka alkaa välillä tuntua aika äksyltä. Aamutallin jälkeen oli tietysti ihanat viikkosiivoukset, ei tosin kovin rankkaa; yksi karsina + "välinevarasto" ja rehuhuone. Käytiin sitten hakemassa I- tammavarsat pajalle vuoltaviksi, minä kävin sh-t. Illerin, se oli suurimman osan ajasta oikein fiksu ja mukava pikku pallero. ;) Vähän piti kengittäjän hommaa hankaloittaa loikkimalla himppusen, ja matkalla takasin laitumelle Illeri hyppelehti pikkusen pystyyn ja pukitteli.. :D Alatiellä se meni tosi rennosti ja rauhallisesti!
Ja näin Lasinankin suht läheltä, näyttää ihan hyvältä, ei ole päässyt laihtumaan niin pahaksi kuin se oli vuosi sitten syksyllä.

Barbilla ajamassa, eiks ookki nätit hanskat!  © Anniina


Iltapäivällä käytiin ajamassa, ajoin lv-t. Kepalla. Oli oikein mukava lenkki! Oltiin rohkeita ja käytiin ajamassa Rivieran läpi, vaikka Kepa edellisellä lenkillä ei uskaltautunut veteen menemään. Silloin vettä tosin oli aika paljon enemmän, nyt Riviera on parikymmentä senttiä leveä ja ehkä viis senttiä syvä. :D Rannalla Kepa otti pari steppi askelta, ja apukuskin kanssa sitten kauhuksemme huomattiin että hurja tamma keräs kropan takasten päälle ja siitä sitten loikkasi rohkeasti Rivieraan! :D Hömppänä poni, ei voinu muuta kun nauraa!

Noniin, tulipa taas höpistyä jonninjoutavia elikkä tähän taitaa olla hyvä lopettaa. Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti