perjantai 28. syyskuuta 2012

Ahkera bloggaaja - not..

Heissan taasen! Vähän jäänyt tuo kirjoittelu jostain syystä.

Mutta mutta, tässä viime viikonloppuna (lauantaina) olin Topilla estetunnilla, mentiin pystyjä, okseria ja porttia. Ajatuksena oli että tehtiin pitempiä teitä esteiden väleissä, ja laukkaa piti ottaa eteen + kiinni. Topi toimi aika hyvin, välillä meinas jäädä reippaampi laukka päälle. :D Hyvin kuitenkin meni, kerran ohitettiin kaksarin jälkimmäinen este, mutta se oli ihan vaan mun moka. Olisi pitäny vaan ratsastaa, mutta unohduin matkustelemaan sinne selkään.. Ärähdys ponille, uusi lähestyminen ja este ylitty hyvin.
Lopuks mentiin 8 hypyn rata, esteet oli 70-80cm, ja Topi oli tosi hyvä! Kasikympin okseri meni taaskin ihan tuosta vaan! On se kyllä hieno humma! :)




Kuvien laadusta saa kiittää veisadetta + harmaata säätä. © Hanna

Ypäjällä sitten. Edellisellä viikollahan meillä oli tosiaan maanantaina ja tiistaina ratsastusta. Menin molemmilla tunneilla suokkiruuna Urholla (hih, mun 3-käytävän suosikki!) ja tunnit meni oikein hyvin! Maanantain tunnin meille piti Milja, tehtiin väistöjä ja Urho oli oikein mainio. Tiistaina tunnin piti Anni, tehtiin siirtymisiä ja temponvaihteluita. Urho oli jopa parempi kuin edellisenä päivänä! Aivan superhieno pieni hevonen! :)

Keskiviikkona järjestettiin ke-kisat, koulua. Lähtöjä oli joku reilu 30, katsojia varmaan 5. :D Ei mikään yleisömenestys, eikä kovin paljoa rahaakaan saatu hankittua. Mutta saatiinpahan syödä vohveleita niin paljon kuin vaan napa veti! ;) Torstaina oli ruokinnan tentti + verotusta. (Tiistaina ei muuten ollut mitään muita tunteja kuin ratsastus iltapäivällä! Hurja miten rankkaa..)
Niin, olihan meillä keskiviikkona ajotunti, ajettiin Topiaksella. Perjantaina ei ollutkaan muuta kuin ajotunnit aamulla, ajettiin Anniinan kanssa Uukkarilla. Harjoiteltiin katokseen peruuttamista, oli ihan mukava tunti. :)

Urho © Janina

Tällä viikolla oli pelkkää teoriaa. Verotusta, markkinointia, tuotantomuotoja ja jalostusta, sekä urheilualue-tunnit. Plus työssäoppimis info. Torstaina oli verotuksen tentti, ja päästiin lähtemään kotiin jo silloin! 

Menin keskiviikkona rats.koulutunnilla Oonikalla, hypättiin. Oli kiva tunti! Mentiin kavaletteja ja ristikko+pysty ja ristikko + okseri sarjaa. Olisiko okseri ollut lopuksi huimat 70-75cm! :D Oonika oli tosi kiva, tykkäsin tosi paljon! Kivan herkkä ja reipas. :) 

Tänään käytiin vähän shoppailemassa, ostin pari paitaa + huivin. Huomenna ratsastamaan Topilla ja sitten sunnuntaina suunta Ypäjälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti