maanantai 1. lokakuuta 2012

Höpöttelyä

Tänään meillä alkoi koulu vasta kymmeneltä, niinkun yleensäkin maanantaisin. Päivän ainoa teoriatunti oli markkinointia, ihan mielenkiintoinen aihe ja mukava opettaja. :)

Iltapäivällä, ennen tuntien alkua, käytiin hakemassa varsat + tammat laitumelta sisään. Minä nappasin Montsaanan vauvan (mahdollisesti nimeltään Jatsi), oikein sievä pikkuinen! :)

Montsan vauveli 3.9

Iltapäivätunneilla meidän ryhmällä oli varsojen opetusta. Tällä kertaa varsojen opetus tarkoittaa siis sitä, että harjataan varsat, laitetaan valjaat + suitset, kielet kiinni. Yksi ohjasajaa ja avustajina on 1-2 henkilöä taluttimien päässä. :)

Ensin ajettiin neljän hengen porukalla lv-o. Houston Hawk eli Husse. Kiltti ja kömpelö. :) Käytiin raviradan/derbykentän päädyssä koivikossa harjoittelemassa kääntymistä, pysähdyksiä yms. Kaikki meni hyvin ja varsat käyttäytyi siivosti.
Lenkin jälkeen varsat riisuttiin (toisena oli muuten lv-t. Hollywood Hawk), loimitettiin ja vietiin karsinoihin.

Seuraavalle lenkille lähti 2 paria ja yksi kolmen hengen porukka. Ajettiin yhden ryhmäläisen kanssa Ipanaa, eli lv-o. Ypäjä Incrediblea. Ipana oli myöskin tosi helppo ja kiltti, niinkuin kaikki tänään ajetut varsat! :)

Ja nyt kun Lasinakin on sisällä, niin voisin sitä vielä ennen työssäoppimista käydä hoitelemassa. Mutta nyt, ei tässä tämän ihmeempää. Eli seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti