lauantai 27. lokakuuta 2012

HIHS viikonloppu

Tämä postaus painottuu siis HIHS:n!

Keskiviikkona koulun jälkeen lähdettiin Porvooseen, melkein suoraan vain nukkumaan. Torstaina aamulla auton nokka kohti Helsinkiä, ja kun oltiin eksyttäydytty Hartwall Areenalle, piti etsiä ensin akkreditointipiste, josta saatiin rannekkeet ja Security- nimikyltit!
Ohjeiden mukaan laskeuduttiin 0- tasolle, jossa meidän Turvaryhmä toimisi viikonlopun ajan. Jokereiden pukuhuoneessa oli Turvaryhmän "keskus". Siellä saatiin ohjeistusta tulevien päivien työtehtäviin, ja tietysti saatiin upeat, kauniit ja erittäin sexyt työpaidat. :D

Raitapaitaiset viikonlopun lajitoverit!

Ohjeistuksen jälkeen alkoi ensimmäisen työvuoropisteen etsiminen, joka minulla oli verkka-alueen toisessa reunassa. Siinä istuskelin pari tuntia ja katselin verkan kaaosta, samalla mietiskellen ettei minusta ikinä tule kisaajaa. En ikinä selviäisi hengissä sellaisesta verkasta. :D

Steve Guerdat - Nasa


Työvuorojen välissä meillä oli aina parisen tuntia vapaa-aikaa kierrellä ja kaarrella ympäri areenaa. Expossa pistäydyttiin, mutta kukaan meistä ei intoutunut ostamaan mitään. Paljonhan siellä oli kaikkea kivaa, mutta vähän turhan tyyristä meikäläisen lompakolle.
Päivän toisen työvuoron istuin "tuubissa" eli sen käytävän vieressä, jota pitkin ratsukot siirtyvät verkasta areenalle, siinä ainakin näki ratsukoita! :D
Viimeisen vuoron istuskelin sitten tallissa, vähän tylsempi paikka, liikenne ei ollut niin kovin vilkasta.

Hanna Tardiveau - Prinz Clintus


Perjantaina istuin yhdessä tylsimmistä paikoista, verkka-alueen toisten ovien takana. Muutama ihminen parin tunnin aika siinä kävi, onneksi siitä kuitenkin näki vähän verkkaan. Käytiin sitten uudestaan expossa kiertelemässä, ostin 25 eurolla sellaisen kiva HV Polon laukun, oikein näppärä vaikka itse sanonkin! :)
Toisen vuoron olin verkka-alueen vieressä, ja se oli toisaalta paras, vaikkakin lopuksi myös hirvein paikka.
Alkuun siinä katseli vain ratsukoita kun he verkkasi, oli mielenkiintoista nähdä GP- tason ratsastajia ratsastamassa!
Vuoron loppupuolella alkoi syntyä kaaosta, kun yhtäkkiä verkassa oli miljoona ratsukkoa ja kaikki sivulliset tuntuivat välttämättä haluavan polttaa tupakka juuri siinä kielletyllä alueella..

Spanish Impressions


Lauantaina olin kaksi vuoroa maailman hiljaisimmalla ja tylsimmällä paikalla, vahdin ovia joista oikeastaan vain tallivuoro kulki. Kerkesinpähän lukea Hevosurheilun kannesta kanteen, ja muutamaan kertaan. ;)
Viimeisen vuoron olin kiertävä, eli kuljeskelin vähän kaikkialla pisteillä. Se oli ihan mielenkiintoista, ja sainpahan puntata yhden ratsastajan hevosensa selkäänkin! :D
Lauantaina myös katseltiin korkeampia luokkia, onhan se kyllä vähän eri asia nähdä ratsukot televisiosta kuin livenä!

Pius Schwizer - Nobless M


Sunnuntain ensimmäisen vuoron olin taas tuubilla, tällä kertaa avaamassa ovia. Se oli kyllä siisti paikka! Näki kaikki hienot ratsukot lähietäisyydeltä kun he siirtyivät verkasta areenalle. Pius Schwizer jäi positiivisella tavalla mieleen, sillä tuubissa liikkuessaan hän katseli avoimesti ympärilleen ja hymyili kaikille, myös toimihenkilöille! :)
Viimeisen vuoron olin taas tallissa, ihan mukavaa. :)
Jäätiin sitten katsomaan 160cm luokka, hurjan näköinen rata!
Etenkin sveitsiläiset Pius Schwizer ja Steve Guerdat jäivät mieleen siistin ratsastuksensa takia, sekä myös suomalainen Hanna Tardiveau ratsasti hienosti!

Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu! Toivottavasti ensi vuonna uudestaan! :)

3 kommenttia: