sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tallivuoro suoritettu!

Viimeinen koko luokan yhteinen tallijakso on nyt saatu päätökseen! Yleisesti ottaen oli kyllä mukava tallijakso, ja meidän käytäväkin toimi tosi hyvin. :)

Senni 1- tallin edustalla   © Anniina

Tiistaina käytiin katsomassa lisää Richard Whitea, puhuu kyllä asiaa!
Keskiviikkona oli ratsastustunti, sain taas mennä Eltalla! Jatkettiin edellisen tunnin teemaa, eli suoruutta. 
Nyt oli helpompi ratsastaa ponia heti alkutunnista, kun tiesi vähän miten se toimii. Tehtiin ensin ympyröillä verkka kaikissa askellajeissa, Elta tuntui paljon paremmalta kuin viimeksi: oli taipuisampi ja eteenpäinpyrkivämpi. Sitten tehtiin viisikaaristakiemurauraa käynnissä ja ravissa sisältäen käyntiinsiirtymisiä/pysähdyksiä yms. 
Lopuksi vielä laukattiin ympyröillä, ja voi vitsi miten hyviä pätkiä ponin kanssa saatiin! Ja etenkin loppuverkkaravit, Elta oli ihan super!! :) Tosi hieno poni!
Tunnista jäi hirmu hyvä mieli! :)

Barbi alatiellä  © Anniina


Torstaina oli viikkosiivoukset (ah-autuutta), nyhväsin niissä ihan himopitkään. Iltapäivällä jatkettiin viikkosiivouksia ja tehtiin tarhavaihdot. Iltatallin jälkeen mentiin valjasverstaalle ja, uskomatonta mutta totta, saatiin päitset valmiiksi! Ihan ylpeä olen, ei se kaunein riimu ole, mutta kuitenkin itse omin pikku kätösin tehty. :D

Perjantaina mentiin opetusharjotukseen ratsastamaan, Urho oli ekassa ryhmässä joka oli mulle vähän liian nopeesti päivätallin jälken, joten valitsin ratsukseni Söpimaijan eli Maikin. 
Tunti meni iiiihan ookoo, välillä tuntui ettei mene pidätteet läpi ja Maikki oli tosi jäykkä oikeelle. Mutta ihan ok pätkiäkin oli, ja vaikka olisi voinut mennä paremmin, niin olisi myös voinut mennä huonomminkin. :D

sh-o. Ypäjä Julmuri

Eilen, lauantaina, käytiin maastossa kävelemässä kolmoskäytävän hepoilla, minä menin Urholla. ♥ Oli oikein kiva maasto, aurinko paistoi ja Urho oli ihana. :)

Tänään piti mennä ajamaan, mutta varatuilla hepoilla oli irtokenkää yms. joten ajolenkki jäi välistä. Tänään oli myös viimeinen tallivuoropäivä, ja niin saatiin päätökseen viimeinen meidän luokan yhteinen tallijakso. Kunnialla saatiin se läpi, ja nyt sitten vain odotellaan talliarvosteluja. :)

Mutta, taidanpa tästä pikkuhiljaa siirtyä unten maille, palataan taas asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti