sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Talliviikko ohi, nopea tilannekatsaus

Ypäjällä olo ajan rennoin talliviikko on nyt sitten ohi! Ei tosiaan ollut fyysisesti rankkaa, minulla 1 karsina putsattavana ja "ekstra-hommana" rehustus. Kuskailtiin myös MTT:n tankkeritammoja + Eesauta punnituksiin, vuotiaita tammavarsoja pajalle kavioiden vuoluun ja kahta varsallista tammaa varsanäyttelyihin.

Jeremy 8.9.12 varsanäyttelyssä. © Veera

Melkein jopa harmittaa kun tallivuoro on ohi, oikeasti ei ole ikinä ollut noin kivaa tallissa! :D Kivaa vaihtelua kesän tuskaisen kaksviikkosen jälkeen. Silloin putsattiin 5-8 karsinaa, kuivitettiin miljoonaa ym. ja oltiin esim. aamutallissa 9-10 asti, kun taas kakkostallin porukka pääsi jo seiskan pintaan.
Silloin otti ehkä hitusen päähän, etenkin kun tallimestarit lupaili "kevyttä ja rentoa" tallivuoroa, ja pah.

En nyt jaksa mitään erikoisempaa kirjoitella, vähän vain päivittelen tilannetta. Huomenna alkaa 3päivän teoriat, markkinointia ja iltapäivällä ratsastusta. Loput kaksi päivää onkin pyhitetty pelkälle luokassa istumiselle, oi autuutta.. Mielummin tekisi tallia, mutta ei voi mitään. Sen jälkeen onkin 4 päivää vapaata, tallivapaat oli laitettu näppärästi pidentämään viikonloppua! :)

Lasina♥ 8.9.12  © Michelle

Voisin myöhemmin kirjoitella ehkä tarkemmin talliviikosta, tai ainakin varsanäyttelyistä! Jeremy ei ihan loistanut siellä, valitettavasti, mutta Clarissan varsa oli paras estetammavarsa! :) Oli kiva (ja pitkä) päivä ja se kyllä ansaitsisi postauksen!

Palataan siis asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti