perjantai 31. elokuuta 2012

Höpinää

Miniloma meni, ja taas ollaan takasin Opistolla. Keskiviikkona oli vain lyhyt kisainfo, missä saatiin tietää viikonlopun toimihenkilötehtävät. Minut oli laitettu perjantaiksi laatuarvosteluihin (joista kuitenkin siirryin kouluverkan valvojaksi), la-su olen näillä näkymin tuomaritornissa. Eilen, eli torstaina minulle ei oltu merkattu mitään, joten "ylimääräisten" kanssa mentiin rakentamaan derbykentälle esterataa.Mutta niin, keskiviikkona oli tuon kisainfon lisäksi vain ratsastusta. Meillä oli puomitunti, menin suokki tamma Maikilla. Oli kivaa, vaikka välillä mentiin ehkä vähän kovaa. :D Etenkin viimeinen puomi + kavaletti "rata" meni oikein hyvin, muistin jopa itse ratsastaa vähän!
Tunnin jälkeen mentiin porukalla maastoon kävelyttämään muutamaa hevosta, minä menin suokki tamma Turnipsilla. Oli oikein mukavaa. :)


Illalla meillä oli r.koululla tunti, menin Kopsulla. Tehtiin väistöjä käynnissä ja ravissa, sekä ympyrällä temponvaihteluita laukassa. Tunti meni hyvin, ja Kopsu oli aivan SUPER! Etenkin kun muistin itse esim. väistöissä hellittää ohjasta, välillä menen jotenkin lukkoon enkä muista rentouttaa itseäni.
Tuntiin olen kuitenkin tosi tyytyväinen, etenkin viimeiset raviväistöt + harj.ravit meni tosi kivasti, Kopsu oli mukavan rennon ja letkeän tuntuinen! :)

Tänään tosiaan menen valvomaan kouluverkkaa, toivottavasti ei rupea satamaan! Kohta voisikin mennä valmistautumaan (= vaatetta päälle, ja paljon!) ja pikkuhiljaa siirtymään kisa-alueelle päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti