tiistai 21. elokuuta 2012

Pieni tilannekatsaus

Teoriaviikkoa siis vietellään, eilen oli pelkkää luokassa istumista. Vähän meinasi olla tylsää..
Illalla käytiin kysymässä ratsikoululle taas vakituntipaikkoja, ja päästiinkin jatkamaan samalla keskiviikon seiskan tunnilla kuin keväälläkin! :)
Kävin myös hoitamassa Ellaa ja syöttelemässä hetken vihreetä ulkona. (Niin, nyt siis hoidan tuota pv-t. Ellaa.) Sitten oltiin jopa niin reippaita että lähdettiin porukalla kävelylle, käytiin samalla katsomassa tammoja ja varsoja. Voi, kun Jeremy oli kasvanu ja muuttunu tummaksi! Lasinaa ei paljon kiinnostanu meidän seura, se vain söi kauempana. Jeremy ei ihan uskaltautunut niin lähelle kuin Montsaanan, Anian ja Litin varsat. Ihania pikkuisia karvapalloja kaikki!


Tänään oli aamulla teoriaa, iltapäivällä valjasverstasta. Päitset on jo melkein valmiit! Sain viimeisen palan ommeltua lähes kokonaan, sen jälkeen on enää jäljellä reikien tekeminen ja viimeistely. :)
Tänään kävin ihan nopsaan hoitamassa Ellan, se on kyllä aika suloinen otus, vaikkakin aika prinsessa välillä. :D


Huomenna meillä on yksi tunti teoriaa kahden sijaan, kun yksi opettaja on kipeänä. Tosin kyllä meidän pitäisi kaiketi jotain itsenäisiä tehtäviä suorittaa, mutta.. ;) Iltapäivällä on tekniikkaa, vissiin päästään ajelemaan taas koneilla. Illalla sitten ratsastustunti, kivaa päästä ratsastamaan kunnolla tunnille pitkästä aikaa!
Torstaina meillä on aamulla taas tekniikkaa, mutta tehdäänkin jotain puu-juttuja, ja iltapäivällä ratsastusta. Perjantaina yksi teoriatunti ja kisojen järjestämisestä info, ollaan nimittäin Suomenratsujen Kuninkaallisissa töissä! Kivaa päästä näkemään niin paljon suomenhevosia! :)
Sitten meillä onkin 4pvää vapaata, koska ollaan sen jälkeen seuraavat kaksi viikkoa kiinni Ypäjällä.

Eipä tässä nyt muuta, kirjoittelen taas kunhan on jotain päivitettävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti