lauantai 25. elokuuta 2012

Minilomaa, pvä 2

Elikkäs, torstaina meillä oli tekniikkaa. Maalattiin joittenkin vanhojen opiskelijoiden aloittamat My Little Pony- johteet valmiiksi, ja aika söpöt niistä tuli! Sitten oli lyhyt kisainfo, sen jälkeen vain tallille ja nopsaan hummat valmiiksi. Menin suokkiruuna Röllillä, ja tunti meni ihan hyvin. Kun muistin ratsastaa, niin Rölli oli ajoittain jopa aika kiva, etenkin harjoitusravi + laukat tuntu hyviltä!
Tunnin jälkeen nopea hevosten pois hoitaminen (kaiken hulinan keskellä kävin pyytämässä talliarvostelun, ihan ok arvosana ja olin kuulemma hyvin organisoinu meidän käytävän toimintaa! :D) ja siitä taksilla Loimaalle.



Eilen oli ihan sellanen hermolepopäivä, lagasin vaan koneella. Tänään menin ratsastamaan Topilla, ilman satulaa taas vaihteen vuoksi. ;) Ruuna oli aika jäykkä ja etenkin oikean puoleisia apuja vasten se puski tosi pahasti. En kovin rankasti viitsiny tuuppailla, mieluummin niin, että kummallakin on hauskaa. :) Kävin kaikki askellajit läpi, pääasia oli rentous. Laukat oli tänään aika jees! Ne nousi hyvin ja kumpaankin suuntaan mentiin jopa pitkin ohjin! Loppukäynnit käytiin hurjasti maastossa, sisko oli tukena ja turvana mukana. Hyvin meni, kerran urpoponi steppaili (jo kerran nähdyn) metsäkoneen(?) takia. Mutta ei tullu siinäkään sellasta fiilistä että ei olisi hallintaa, tosin sitten ihan turvallisuuden vuoksi sisko otti vähän ohjasta kiinni ettei kuitenkaan kävisi niin, etä ruuna katoaisi taivaanrantaan.. :D
Kun päästiin koneesta ohi, ruuna huokaisi ja laski päänsä, loppumatkan käveli nätisti ja rauhallisesti. :)



Huomenna olisi tarkoitus taas mennä ruunalla humputtelemaan, en vielä tiedä mitä tehdään, sen näkee sitten. :) Maanantaina olisi kiva käydä jossain kaupungilla shoppailemassa, tämän hetkiset chapsit vetelee jo viimeisiään. Tiistaina sitten suuntana Ypäjä, ja 15pvän putki johon sisältyy Suokkikunkkarit, talliviikko ja muutama koulupäivä. Ratsastusta on luvassa keskiviikkona ja talliviikolla myöskin maanantaina. Eli keskiviikkona on kaksi ratsastustuntia, kun meillä on silloin tunti myös ratsikoululla!



Mutta, palataan taas!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti