keskiviikko 15. elokuuta 2012

Estetunti + kuvia

Hmm.. Jospa nyt kertaisin viimeisimmän estetunnin Topilla, plus loppuun laitan jokusen kuvan kännykältä!


Topi oli menny jo yhden tunnin ennen tuota meidän tuntia, joten kovin rankkaa verkkaa ei tehty. Vähän ravailtiin ja laukattiin sekä muutaman kerran tehtiin temponvaihteluita molemmissa askellajeissa. Topi oli ihan kiva, mitä nyt vähän sählä. Tunnilla hypättiin pelkkiä pystyjä ja yhtä porttia. Muut pystyt oli "yksinään", lävistäjällä oli kolme pystyä peräkkäin, väleihin meni yksi laukka. 
Tunti meni ihan hyvin, vähän meinasi olla ongelmia kolmen esteen keskimmäisellä, jokusen kerran mentiin ohi vauhdilla, pari muuta ohi menoa taisi tulla yhdelle tai parille muulle esteelle. Kuitenkin hyviä hyppyjäkin saatiin ja Topi oli ihanan innoissaan! :) Lopuksi mentiin rata, siinä ei kielletty kertaakaan! Esteet oli korkeimmillaan 80cm, radalla esteet oli 70-80cm. Tuo korkeus ei tunnu olevan Topille ongelma, se on hypännyt kaikki esteet tähän mennessä helpon tuntuisesti! :)


Niin, tosin tulihan sitä kerran irtauduttua satulasta ihan kunnolla, ei onneksi käynyt mitään, ja hassu Topi vaan jäi seisomaan paikoilleen putoamisen jälkeen! :D Onnistuineita loikkia saatiin tuolle(kin) esteelle putoamisesta huolimatta. :)


Kuvat © Viivi R.

Meillä alkoi siis koulu tällä viikolla, aika löysää on ollut, paljon vapaata. Maanantaina oli ratsastusta, menin sh-t. Upealla, oli ihan jees. Pieneksi hevoseksi kauhean vahva. :D Eilen oli vain teoriatunteja, tänään oli meidän ryhmällä vain ryhmänohjaajan tunti  + työssäoppimisinfo. Kävin sitten ratsastamassa sh-t. Maikilla, kevyesti kaikki askellajit läpi, ihanan tasainen ravi ja aivan sairaan makeet laukannostot! En yhtään muistanu miten kiva heppa tuo on! :) Huomenna meillä on teoriaa ja iltapäivällä päästää kai vähän koneisiin käsiksi. ;) Perjantaina vain yksi ainoa tunti aamulla ja sitten kotiin, optikon kautta. Wuhuu, "jännää" nähdä miten paljon näkö huonontunut. :D Lauantaina menen ratsastamaan Topilla, hih, kaikki rahat menee mutta who cares! Hömppäruuna on niin kiva että mieluusti vähät rahani siihen tuhlaan. :)Näin, loppuun siis muutamia kuvia joita löysin puhelimesta.

Hikun kanssa kävelyllä 3-tallissa

Kaunis Nanna :)

Talliviikon eka pvä ja kesäinen keli - NOT

Lasina muutamaa päivää ennen varsomista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti