maanantai 31. lokakuuta 2011

Hurjat harjoitusestekilpailut ja hieno ruunanrupukka. :)

Heissan!

Nyt on joku tovi vierähtäny etten ole kerennyt/jaksanut ym. kirjoittaa tänne. Enkä nytkään suurempia tarinoita ala kirjoitella, piti vain tulla fiilistelemään lauantaina harjoitusestekisoja! :)

Kisat oli siis lauantaina, niissä oli hurjat kaksi luokkaa ja vielä hurjemmat viisi osallistujaa! Ilmottauduin tyhmänrohkeana 60cm luokkaan hevosella, millä en ollut ratsastanut ainakaan kuukauteen.

Ensimmäisenä oli ristikkoluokka, jossa oli 2 ratsukkoa. Sitten oli tämä meidän luokkamme, jossa olikin jopa 3 ratsukkoa. :) Verkassa, ja oikeastaan jo ennen verkkaa, aloin jännittämään aika paljon. Alkoi nimittäin tuulla kovaa, ja parissa esteessä oli koristeköynnöksiä roikkumassa, ja eihän tuo minun ratsuraukkani sellaisia ole ikinä ennen esteissä nähnyt!
Alkuunhan ne ruunaa hitusen pelottivat, mutta itse yritin olla niiden lähellä mahdollisimman neutraali, ja tuntui että ruunakin suhtautui niihin vähemmän pelokkaasti.

Sitten vähän hirvitti, kun verkassa kiellettiin valkoiselle pystylle ainakin kolme kertaa.


Sain sitten valkoiselle kuitenkin kaksi tai kolme onnistunutta hyppyä.
Radalle läksin toisena, ja ajatuksena oli että päästäisiin edes rata kunnialla läpi.

Noh, ruunastahan kuoriutui oikea estetykki! :D Kertaakaan se ei kieltänyt, eikä edes tuntunut siltä että meinaisi kieltää. Menimme radan este kerrallaan, ja hups vain, pääsimme maaliin virheettä! Olin NIIN ylpeä ruunasta, sen ensimmäiset kisat ikinä ja se oli noin fiksu ja hieno!


Niinhän siinä sitten kävi, me voitimme luokan! Olimme ainoat jotka pääsivät radan läpi puhtaasti, tai ollenkaan. (Muut nimittäin kielsivät ulos.)



Ihan uskomattoman hyvä fiilis, olin supertyytyväinen ruunaan ja olihan tuo minullekin ensimmäinen voitto pitkään aikaan.
Kunniakierroksella kruisailimme keskenämme. :)


Hieno ruuna, ja muutenkin hieno päivä!
Valitan että postaus jää vähän tyngäksi, mutta en suurempia kerkeä kirjoittelemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti