torstai 13. lokakuuta 2011

Autoepäonnea.

Ei mentykään Joensuuhun, aamulla olin niiiin väsynyt ettei mitään rajaa! Sitten iltapäivällä koin mukavan yllätyksen, kun olin lähdössä hakemaan siskoa koulusta. Istuin autooni ja normaalisti yritin käynnistää sitä, ja ei mitään. Moottori ei yrittänytkään käynnistyä. Jokusen tovin siinä ihmettelin ja yritin startata, mutta ei toimi niin ei toimi. Noh, onneksi äidin auto oli kotona, niin menin sitten sillä hakemaan siskoa.
Samalla reissulla kävin hakemassa bensaa kanisteriin, äiti nimittäin epäili että minun pikku corollastani olisi tuo bensamittari saattanut mennä rikki ja tankki olisikin tyhjä vaikka mittari näyttää että se olisi melkein puolillaan.
Kotona sitten bensaa autoon ja uutta starttiyritystä kehiin, mutta ei niin ei. Akkukin siinä kaiken yrityksen keskellä tyhjeni, joten joko tämän illan tai huomisen suunnitelmiin kuuluu auton akun lataus ja sitten sormet ristissä kokeilemaan josko vanhus vielä jaksaisi pelittää.

Kallishan tuo ei ollut, ja tosiaan vanhakin se jo on (vm. -88) mutta olisihan se kiva että se vielä jaksaisi edes syksyn toimia. Huomennahan se varmaan selviää, toivotaan parasta! :)

Nyt ei tämän kummempaa postausta tule, ei ole tapahtunut oikein mitään. Ratsastamaan tekisi mieli mennä kovasti, mutta jos jaksaisin odottaa lauantaihin. :)

Sen verran täytyy nyt tekstiä päivittää, iskä autoa katsoi ja sai sen käynnistymään. Joskin siinä ilmeni sitten uusi ja vallan hauska vika, kytkin nimittäin saattaa sanoa sopimuksen irti milloin vain! Joten mobiilini siirtyy siis lyhyitten matkojen ajelukäyttöön. Nyt ollaan katseltu toisia vanhoja ja halpoja autoja, joista saisi varaosia minun autooni. ;) Yhdessä ehdokkaassa olisi mukana jopa talvi- ja kesärenkaita! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti