tiistai 22. huhtikuuta 2014

Lyhyt ja vähän turha postaus

Oltiin tosissaan tuossa reilu viikko sitten viikonloppu reissussa, joten ponin liikutuksen hoiti parikin ihmistä. Lauantaina yksi Ypäjäkaveri kävi puksuttelemassa ponilla ja sunnuntaina Otto oli mennyt kevyen tunnin jollain pikkutuntilaisella. Maanantaina sitten sain tuta koston tästä julmasta hylkäyksestä. ;) Poni possuili pitkästä aikaa ihan kunnolla, ja ratsastuksen jälkeen se sitten ulkoisti itsensä karsinasta ihan omatoimisesti. Noh, eikun poni kiinni ja homma alusta niin johan toimi.


Nyt poni on käyttäytynyt oikein mainiosti, ollaan treenailtu koulua välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän tosissaan. Eilen jaksoin tsempata sen verran ratsastusta, että mietin ihan tehtävän mitä tehtiin.
Alkuverkan jälkeen tehtiin niin, että pitkille sivuille loiva kiemuraura ja lyhyiden sivujen keskelle voltit. Tätä tehtiin ensin ravissa, sitten niin että voltin jälkeen laukannosto, kiemuraura laukassa ja kulman jälkeen raviin. Otto toimi melkein jopa yllättävän hyvin, tosin ehkä se johtui siitä kun jaksoin keskittyä ratsastamaan sitä enkä vain matkustelemaan. Hieno poni se on! :) Vapun aikoihin varmaan saadaan sisko mukaan tallille, ja jospa sitten saisi edes vähän uutta kuvamateriaalia.
Ratsastuskuvia tulee nykyään todella vähän, koska käyn aina yksin tallilla niin eipä siellä ole ketään kuvailemassa meidän menoa.


Tänään ponille on luvassa vähän kevyempi päivä, varmaankin kevyesti askellajit läpi selkää venyttäen.
Nyt taidan lähteä leipomaan vähän sämpylöitä ennenkuin unohdan taikinan tuonne kokonaan!

PS. Ihanaa kun on lämmintä ja aurinkoista! Motivaatio kaikkeen on noussut ihan hurjasti! Ah, parhautta. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti