keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hauskaa Vappua teille lukijoille!

Vapun kunniaksi olen pitänyt tänään siivouspäivän, pesin ikkunat sisältä ja ulkoa, järjestelin tavarat paikoilleen, pyyhin pölyjä ja imuroin. Kyllä täällä nyt vähän aikaa ainakin näyttää taas ihan kivalta. ;) Lisäksi kävin shoppailemassa paikallisissa kaupoissa, matkaan tarttui pari pientä söpöä pöytäliinaa sekä orvokkiamppeli. Ei, en voinut vastustaa, kukkia ei voi ikinä olla liikaa!


Kävin myös liikuttelemassa poniinin. Aika jäykän ja jähmenä tuntuinen ruuna tänään oli, etenkin vasen lapa oli aika kökön oloinen. Varmaan lihakset otti vähän nokkiinsa eilisestä kengityksestä, ei siis kengityksessä itsessään mitään vikaa vaan kun poni raukka joutui pitämään koipiaan niin korkealla. ;) Kengittäjä sanoikin että poni tuntui aika jännittyneeltä ja jäykältä, mikä ei siihen lihasten jumiutumiseen varmastikaan auttanut. Noh, kevyesti kevenneltiin ja vähän laukkaa otettiin avaamaan lapoja. Ei mitään super fiiliksiä tältä päivältä tullut, mutta poni oli kiltisti ja on se vaan kyllä minulle sopiva otus!

Eilen tosissaan Otto sai kesäkengät alle, aika hyvin käyttäytyi vaikka ihan uusi ihminen ponin jalkoja nosteli, mitä nyt vähän etusten kanssa piti pikkuisen kokeilla että onko pakko. ;) Kenkäyksen jälkeen meinasin mennä ratsastamaan mutta pääsinkin yllättäen tunnin pitoon pitkästä aikaa. Tunnin jälkeen pääsin sitten pounin kyytiin kiipeämään, tehtiin vähän sellainen esteverkan tyylinen ratsastus. Minä kevyessä istunnassa (huhhuh kun hapotti pitkästä aikaa riehua tuolla tavalla), reipasta ravia ja laukkaa, sekä siirtymisiä niin että kuski yritti sinnitellä edelleen siellä kevyessä istunnassa. Hieno ja reipas poni! Niin! Ja voi onnea ratsastuksen jälkeen! Ponin suupielissä oli pienet valkoiset vaahtoläikät! Hyvä etten tuulettanut ääneen. :D
Oton kanssa on ollut vähän semmoinen "ongelma", että vaikka se muuten menisikin tosi kivasti ja rennosti, niin jotenkin se ei vain suustaan rentoudu oikealla tavalla. Eli poni liikkuu niin sanotusti kuivin suin.
Pikkuhiljaa toivottavasti saadaan poni rentoutumaan myös leuastaan ja suustaan, toivottavasti sen myötä sitten saadaan vaahtoa aikaiseksi.


Ponin loppuviikon ohjelma on vielä auki, mutta mennään päivä kerrallaan ja ponin fiiliksen mukaan. Huomenna satulaan kapuaa varmaankin lainakuski, katsotaan mitä siitä tulee. ;)
Ja nyt minä taidan siirtyä katsomaan josko sauna olisi lämmennyt ja sitä kautta viettämään vähän vappua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti