tiistai 9. huhtikuuta 2013

Turha postaus

Ei siis ole mitään varsinaista asiaa, mutta ajattelin kuitenkin vähän päivitellä ettei ihan hiljaiseloksi mene.

Viikonloppuna tosiaan oltiin Tampereella Hevoset- messuilla, minä olin ryhmässä joka esitteli koulutusta Ypäjällä. Minä luin tekstin ja muut olivat sitten pikkuhevosilla "ratsastustunnilla". Hyvin meni, vaikka itse sunnuntaina takeltelin lopussa. Pää tyhjeni totaalisesti kun piti esitellä luokkakaverit, mutta kukapa sitä voisi muistaa mille linjalle sitä on suuntautunut.. :D Onneksi siitäkin selvittiin nauruilla!

Tinakenkä

Eilen, maanantaina, oli aamulla kouluratsastustunti. Koviksella pitkästä aikaa, ei mennyt kovin hyvin. Itsestä tuntui että mikään ei suju, mutta opettaja sanoi että näytti ihan ok:lta. No, jospa seuraavalla kerralla saisi itseä motivoitua jotenkin enemmän ja asenteen paremmaksi, ehkä se siitä. 
Ennen ratsastusta kävin hetken seuraamassa saksalaisen Markus Scharmannin esteklinikkaa.

Loppupäivä oltiin nelostallissa pesemässä ja desinfioimassa yhtä käytävää. Oltiin tehokkaita ja nopeita niin pariin tuntiin saatiin tarvittavat karsinat tyhjättyä ja pestyä, hyvä me!

Palojoen Cola Caramel

Tänään sitten aamusta ei ollut muuta kuin Scharmannin klinikan seuraamista. Hän on kyllä oikein hyvä opettaja; vaativa mutta onnistumisissa antaa myös hyvää palautetta. On ankara muttei kuitenkaan liian ilkeä. Pelkästä katsomisesta tuntui jo oppivan paljon!
Iltapäivällä oltiin valjasverstaalla, yritettiin korjata loimia, mutta ompelukoneet ei olleet yhteistyössä niin saatiin vain muutama reikä loimista korjattua.. 

Innostuin tänään vähän kuvailemaan kun oli niin kiva aurinkoinen sää ja pitkästä aikaa oli sopivat hepat ulkona oikeaan aikaan. ;)

Söpö poni ♥

1 kommentti: