lauantai 20. huhtikuuta 2013

Höpöttelyä

Nyt on vähän kirjoittelu jäänyt. Aika on mennyt tallissa hommia tehdessä, ratsastaessa ja vähän sairastaessa. Minuun näin kivasti talliviikon kunniaksi iski kunnon flunssa, ja jouduin olemaan keskiviikkona poissa tallista.
En nyt kovin kummoista postausta ajatellut kirjoittaa, vähän vain kuulumisia. Kunhan teoriaviikko alkaa niin sitten, tai viimeistään keskiviikkona/torstaina kun olen kotona, kirjoitan enemmän ajan kanssa. :)

Mutta siis, maanantaina tosiaan oltiin ratsikoulussa tunnilla. Menin taas Fabulla, ja voi että miten voi hevonen olla hieno! Nyt uskalsin jo enemmän ratsastaa sitä ja se tuntui vielä kivemmalta kuin viimeksi! Loppuravit menin ihan taivaissa kun Fabu liikkui niin hienosti! :)
Ja käytiin päivällä maastoilemassa tietysti meidän maastomammuteilla. :)


Tiistaina olo oli aika kamala, taisi olla vähän kuumetta ja kurkku oli tosi kipeä. Mutta kävin Koviksella ja Ipetuksella maastoilemassa.
Keskiviikon olin tosiaan poissa ja parantelin itseäni. (Tällä hetkellä olo on muuten aika hyvä, mutta ääntä ei meinaa kunnolla lähteä. Pihisen  ja kähisen ja yskin kuin vuosikymmenniä tupakoinut henkilö. :D )

Torstaina oli viikkosiivouspäivä, ensin tosin ahkerasti siivottiin tarhoja. :P
Iltapäivällä maastoilin ensin Koviksella, ja sitten spontaanisti löysin itseni seuraavaksi Taalerin selästä. Vauhdikas tammuskainen, jos ei muuta!
Oltiin lenkin jälkeen aivan järkyttävän märkiä! Hurja vesisade.

Eilen perjantaina ratsastin Urholla opetusharjoituksessa. Ihana Urhoponi! ♥Tänään (ihana aurinko!!) mennään iltapäivällä maastoon Ipetuksella ja kumppaneilla. Huomenna olisi tarkoitus ratsastaa kolmostallin hepoilla sekä kakkosen tammoilla. Varasin itselleni Urhon huomiseksi, sillä Kovis ei nyt ole liikkunut puhtaasti.

Niin, kakkostallissahan on nyt kaksi varsaa. Ylverillä pieni ja vauhdikas orivarsa Kalevi ja Poolalla suuri tammavarsa. Tänään varsat pääsevät ulkoilemaan, katsotaan jos saisi kuvia ulkoiluhetkestä. :)

2 kommenttia:

  1. Voisitko kertoa, minkälainen on hhp suuntautuneiden päivä?:) kiinnostaa kovasti ! Onko ratsastustunteja päivittäin kuin rokilla? Mitä eroa on rokilla ha hhpllä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin ensin kommentoida tähän, mutta taidankin kirjoittaa vastauksen postauksen muotoon. Tulee muuten vähän liian pitkä vastauskommentti. :)

      Poista