maanantai 4. elokuuta 2014

Pieni ja Keltainen etsii vuokraajaa!

Pistetäänpä nyt tännekin pieni ilmoitus asiasta:

Otto kaipaa vuokraajaa käymään kotitallilla Heinävedellä 1-3 kertaa viikossa. Poni on 144cm ja rotevahko eli pieni aikuinenkin voi tällä huoletta ratsastaa. Kiltti ja mukava poni, aluksi voi uutta ihmistä testata mm.säikkymällä ja karkailemalla. Kivat liikkeet istua, mukavuudenhaluinen mutta reipastuu jos kuski osaa pyytää. Koulua menee noin heB, esteitäkin tykkää hypätä ja maastoiltukin on.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Lisätietojakin saa kysellä, hinnat yms. sovitaan sitten myöhemmin.
jenni.pakarinen2@luukku.com tai 0445454181

8 kommenttia:

 1. Kannaattako ostaa hevosta jos ei ole edes aikaa sitä liikuttaa?:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla aikaa, Otto liikkuu normaalisti viitenä tai kuutena päivänä viikossa. Mutta se on tällä hetkellä niin pyöreä että lisäliikunta tekisi sille oikein hyvää. Plus muutetaan syksymmällä toiselle tallille jossa on kalliimpi vuokra. Mutta älä hätäile, Otto liikkuu säännöllisesti ja monipuolisesti ilman vuokraajaakin. Ja kyllä, karsinavuokrankin pystyn maksamaan ilman vuokraaja. Jos vielä jäi jotain hampaan koloon niin ota toki yhteyttä (omalla nimellä) puhelimen tai sähköpostin kautta niin jutellaan lisää! :)

   Poista
 2. Voi ,kun asuisin Heinävedellä...
  T. Otolla Leko-aikoina ratsastanut ja täysin ihastunut tähän

  VastaaPoista
 3. Ja tosiaan: syksymmällä käytössä on iso aidattu kenttä, hyvät maastot, hyvä estekalusto, lämmin satulahuone, pesupaikka. Ratsastajan tasosta riippuen Otolla saa myös hypätä, maastakäsin juttuja se tykkää tehdä, se on helppo juoksuttaa ja kuten varmaan blogia seuranneet tietää, Otolla on myös kiva ja helppo mennä ilman satulaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minnekkäs päin otto on muuttamassa? :)

   Poista
  2. Ei minnekään kovin kauas, 10km lyhintä reittiä kertyy muuttomatkaa. ;) Eli siis Senjan tallille ollaan menossa, vanha ja tuttu paikka siis. :)

   Poista
  3. Miksi siis otto muuttaa?

   Poista
  4. Senjan talli on vähän lähempänä mun asuinpaikkaa ja siellä on myös vähän paremmat puitteet liikuttaa Ottoo monipuolisesti. Esim.irtojuoksutus ja -hypyttäminen ei onnistu nykyisellä tallilla koska kenttää ei oo aidattu.

   Poista