keskiviikko 27. elokuuta 2014

Epäselvää selitystä

Viime viikko meni kaikenlaisissa muuttohässäköissä, niin en oikein blogia kerennyt ihmeemmin päivittelemään. (Se postaus ratsastuksellisista virheistä yms. on tulossa kyllä..)
Otto on nyt liikkunut vähän reilun viikon putkeen, mutta aika kevyellä se on silti päässyt. Tänään poni saa viettää vapaapäivän, huomenna sitten sään mukaan katsellaan mitä tehdään. Toivottavasti ei hirveästi nyt sada, että kenttä pysyisi jonkunlaisessa kunnossa, päästäisiin vaikka ihan hyppäämään joku päivä!

Eilen menin Otolla ilman satulaa, ja hackamoreilla. Ostin perjantaina siis hackamoret, ja yllättävän hyvin sekä tyytyväisenä poni niiden kanssa on toiminut. :)
Tehtiin eilen siirtymisiä ympyrällä ja vaadin ponia liikkumaan kunnolla reippaasti eteenpäin. Sitten tehtiin myös laukannostoja ympyrällä niin, että joka toinen nosto oikeaa laukkaa ja joka toinen nosto vastalaukkaa. Hienosti poni meni, lopussa väsyessään se alkoi kyllä vähän painaa kädelle. Varmasti olikin ihan suht rankkaa ponillakin, kun sateen jäljiltä kenttä oli aika raskas.

Nyt en kyllä saa mitään järkevää tänne kirjoitettua, ajatus ei kulje. Mutta, huomenna luvassa ponin liikutus jollain tapaa sekä illalla ratsastustunti Saviskassa. Hui! Viimeksi olen tainnut vieraalla hevosella olla tunnilla Ypäjällä keväällä, tosin senkin tunnin menin silloin Koviksella, joka ei kyllä ollut vieras. :D Saas nähdä miten surkeasti sitä mennään, mutta onhan se ihan hauskaa päästä pitkästä aikaa jollain muullakin hevosella menemään ja ihan ohjatusti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti