keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Shoppailua Kuopiossa

Kerrankin oli aikaa, ja muutama ylimääräinen euro, lähteä käymään kaupoilla äidin ja siskon kanssa. Maanantaina otettiinkin suunnaksi Kuopio, ja Matkus tottakai!

Ja ensimmäisenä tietenkin piti mennä tsekkaamaan uusi Hööks ja sen tarjonta. Oi autuus, kesäalet! :D Matkaan tarttui Otolle ohut sadeloimi, villaloimi, päitset sekä Arnika- linimenttiä. Näistä ostoksista saatte kuvamateriaalia myöhemmin, kunhan kerkeän niitä kuvailemaan. Ja kuvitelkaa! Ostokset maksoivat yhteensä noin 70 euroa! Ilman ihania alennusmyyntejä jo pelkkä sadeloimi olisi maksanut sen verran!
Pakko tuonne Hööksiin on vielä joku päivä uudestaan mennä, niin paljon kaikkea kivaa katseltavaa (ja osteltavaa ;) ).

Hööksistä suunnattiin kiertelemään vaatekauppoja. Niistä ostoksista saattekin pienet selitykset kuvien kanssa, eli olkoon tämä vähän niinkuin ensimmäinen lifestyle tyyppinen postaus!Tämmöinen ihanan pehmeä neulepaita oli pakko saada! Tämä pääsikin eilen töihin koeajolle, todella mukava päällä! Paita taisi tarttua mukaan Carlings-nimisestä liikkeestä.New Yorkerista löysin superhalvalla nämä kivat farkut. Arvatkaas paljonko näistä maksoin? 
4,95! Nämäkin pistin päälleni eilen töihin, mukavat jalassa ja kivan tummansiniset. Vyö ei tullut housujen mukana, sen tein itse Ypäjällä. :)
Enpäs nyt muista mistä liikkeestä tämän ihanan kesämekon nappasin, mutta näitä oli enää kaksi jäljellä, ja toinen onneksi sattui olemaan oikeaa kokoa! Tällaista rentoa kesämekkoa olen kaivannut jo pitkään, huippu tuuri että löysin sellaisen vieläpä alennusmyynnistä!
Tämänkin löysin Carlingsilta, kivan rento paituli. :)
Topin löysin muistaakseni New Yorkerista, ihanan tuntuinen päällä! Mukavan kevyt ja ihanan värinen paita.Huiveja ei voi olla koskaan liikaa, ne toimivat kivoina asusteina sekä lämmikkeenä! :)
Täytyy kyllä sanoa, että tältä reissulta löysin kaiken tarvittavan! Olen jo aika pitkään etsinyt kivoja vähän siistimipiä kenkiä arki- ja työkäyttöön. Nämä eivät olleen ihan niinkuin mielessäni olin ajatellut, mutta erittäin kivannäköiset kengät, lisäksi ne ovat todella mukavat kävellä! Eilisen työpäivän jaksoi hyvin mennä nämä jalassa, korko on ihanan tukeva eikä jalat rasittuneet lainkaan.Tämä rannekoru oli heräteostos pitkässä kassajonossa. :D Kivannäköinen ja sopivan neutraali, sopii moneen erilaiseen asuun.

Siinäpä olikin kaikki vaateostokset, nyt minun täytyy rientää valmistautumaan työpäivään!

5 kommenttia:

 1. Missä oot töissä? Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kirkossa oppaana sekä kesäsuntiona. :) Kiitos!

   Poista
 2. Oot käyny Kuopiossa, etkä mitään oo sanonu.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se oli vaan semmonen nopee shoppailu ja testisatulan palautus reissu. :)

   Poista