torstai 17. heinäkuuta 2014

Hieno Otto!

Maanantaina meille kävi pitämässä tunnin Leko-tallin opettaja, ja voi että poni rupesi liikkumaan aika hienosti!
Tiistaina käytiin rentoilemassa maastossa ja eilen sisko hyppeli ponin kanssa. Korkeimmillaan pysty oli 85cm, ja melko helpon näköisesti Otto ison mahansa kanssa siitä yli pääsi! Kunhan saadaan kesämasu kutistettua, ponittaja voi olla aika tykki esteillä! ;)
Pitempää selostusta kuvien kanssa kirjoittelen varmaan viikonloppuna kun on aikaa. Ajattelin vain kertoa että elossa ollaan ja poni on aika super!

2 kommenttia:

  1. otto on oikeesti mielettömän hieno jos sen vaan saa liikkumaan! kävin sillon oton lekolla oli aikana joka viikko suunnilleen hyppää katrin valmennuksessa ja yhtäkään kieltoa ei tullu sen puolen vuoden aikana, hypättiin välillä ihan isojakin esteitä ihan kokeilumielessä ja 95cm leveeseen okseriin asti päästiin ilman ongelmia.. :) koulutunneillakin tuli pyörähettyy muutamaan otteeseen ja katri sano mulle ainakin sillon että liikettä niveliin ja eikun pyytää
    vaan! poni pysyy ja osaa jos vaan kehtaa :D

    pakko oli kommentoida kun tänne eksyin ja jäin kiinni lukemaan.. :) mielettömän hienoa, että otto on saanut ihan ikioman ihmisen joka ymmärtää sen konnuuksia ja silti tykkää siitä :) tsemppiä!

    VastaaPoista