torstai 5. kesäkuuta 2014

Kysymys teille, arvon lukijat

Huh tätä kuumuutta! Toisaalta en valita ollenkaan, koska henkilökohtaisesti itse pidän kuumasta kesäisestä säästä, mutta täytyy myöntää että ajatus ratsastushousujen jalkaan vetämisestä ei aiheuta ainakaan riemun kiljahduksia. Vaikka pöksyt ovatkin uudet ja ihkun punaiset, niin silti. Mutta, asiaan!

Kiinnostaisiko Teitä lukea myös muita kuin vain hevosiin (tai tässä tapauksessa poniin) liittyviä postauksia? Esimerkiksi nyt jotain "lifestyle" tyylisiä kirjoituksen tynkiä? 

Oton kanssa arki sujuu niin tasaiseen että siitä on välillä vähän tylsä mitään kirjoittaa. Huomenna olisi tarkoitus suorittaa ensimmäinen oikea maastoreissu ponin kanssa, saas nähdä miten käy. ;) Tosin, itse en ponin kyytiin kapua, vaan lainakuski ja minä siirryn astetta korkeamman pelin satulaan. Saan tallin omistajalta lainaan nuoren suokkitamman jonka olisi tarkoitus Ottoponille näyttää fiksua käyttäytymismallia maastossa. Tästä lisää tuonnenpana, jos reissu onnistuu.

Vuoro on teidän, arvon lukijat! Kertokaa mielipiteenne, mitä haluatte lukea, mitä haluatte tietää minun (ja Oton) touhuiluista, vinkatkaa postausehdotuksia, mitä vain! Sana on vapaa ja olisin kiitollinen jos edes joku vaivautuisi aikaansa käyttämään pienen tovin ja jakamaan mielipiteensä!


PS. Tähän tyyliin meidän parit viimeiset ratsastukset on sujuneet, ei sitä aina jaksa olla niin tosissaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Lifestyle tyyppiset postaukset olis ihan kiva lisä kuulumispostauksiin. Myös mielipidepostaukset olisi mielenkiintoisia. Ihan mistä aiheesta vaan - esim. mikä on sun mielestä tärkeää hevosen omistamisessa, hevosen hyvinvoinnissa/hoitamisessa ja ratsastamisessa. Ja videopostaukset.... Vaikka ilman puhetta, musiikki läntättynä kaiken päälle ;)

    VastaaPoista
  2. Tykkään enemmän näistä hevospostsuksista ,mutta kyllä sinne väliin voisi kirjoittaa jonkun lifestyle postauksen. ;)

    VastaaPoista