keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pieni päivitys

Tässä meidän puuhailuja, kuvat kertoo aika hyvin. Kokeiltiin ratsastusta päitsillä, no problem siinäkään. Ja ollaan nyt treenattu maastakäsin juttuja jonkin verran, Otto alkaa aika hyvin päästä jyvälle tuosta paikallaan olosta. Siis minä sanon "seis" ja ponin pitää seistä paikoillaan siihen asti että minä menen kyykkyyn, silloin poni saa taas liikkua (tarkoituksena tietenkin se että poni liikkuisi minun luo kun kyykistyn ;) ).
Tiistaina poni oli vähän epämääräisen tuntuinen, vasemmalta puolelta lavassa ja rintalihaksissa aika hyvät jumit, joten niitä epäillään vaivan aiheuttajiksi. Tänään, keskiviikkona, poni liikkui taluttaessa hyvin, syynättiin kolmen ihmisen voimin ponin jalat ja lihakset. Ei siitä muuta oikein löytynyt kuin ne lihasjumit. Noh, lämpölinimenttiä runsain mitoin jumikohtiin ja takki päälle, ponille nimittäin. Se on nyt niin yksäri, on oma MSM purnukka ruokinnassa ja nyt sitten tarhataan poutakelillä loimi päällä. ;) 
Mutta, palataan taas, tämä oli nyt vain tämmöinen nopea pikkuinen päivitys meidän arjesta.

Eipä olis maalis-/huhtikuussa uskonu että ponilla uskaltaa aitaamattomalla kentällä ratsastaa päitsillä, ilman satulaa. Hienoin ♥

Enkä olis uskonut, että voin sen aitaamattomalla kentällä laskea irralleen, ja että se silti seuraa mua. Ihku Otto! ♥

Suloinen ponittaja, huomatkaa ihku vihreä rusetti tukassa!

(2 ekaa kuvaa ©Nea, vika kuva ©Hanna)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti