torstai 19. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa esteentapaisia!

Täksi päiväksi ei alunperin suunniteltu mitään erikoista, mutta jotenkin se ajatus lähti käsistä ja sisko päätyi rakentamaan meille kentälle vähän erikoisempia esteitä. Koska siis oikeat tolpat ja puomit ovat odottamassa maalausta, niin kyllä hätä keinon keksii! ;) (Viimeksihän ollaan hypätty helmikuussa, joten taukoa on ihan reilusti!)

Maapuomeina/kavaletteina mentiin kolmea vanhaa estetolppaa, sekä ensimmäiset pikku loikat otettiin kahdesta tolpasta viritellylle n. 20cm "korkealle" esteelle.
Seuraavana testattiin pysty, joka oli koristeltu oksilla ja kukkasilla, ja lopuksi loikittiin vielä heinäpaalieste.

©Hanna

Poni oli kyllä ihan huippu! Uskomatonta, miten tuosta ponista on kuoriutunut ihan huippu harrasteponiini! Pikkuisen piti pystyä katsoa ensimmäisellä hypyllä, sekä hypätä tarpeeksi kaukaa ja korkealta että varmasti yli päästään, mutta kun poni tajusi jutun juonen niin sehän alkoi oikein imeä esteelle!
Kuskia vähän jänskätti heinäpaalieste, koska se oli niin kapea. Mutta pyh, no problem sanoi poni. Oli aika hauskaa, niin kuskilla, ponilla kuin kuvaajalla/esteiden rakentajalla. Ihanaa mielenvirkistystä! :)

©Hanna

Eilen sisko pisti meidät töihin, ja minun piti vaatia Ottoa oikeasti liikkumaan. Ja herranjestas! Ponihan yhtäkkiä alkoi liikkua ihan uudella tavalla, ja minähän olin siellä selässä ihan naantalin aurinkona! :D Hieno tunne kun ponista alkaa saada enemmän ja enemmän irti. Pikkuhiljaa siltä pystyy vaatimaan vaikeampia asioita, kyllä se siitä, ajan kanssa.

©Hanna

Huomisen tai ylihuomisen poni on vapaalla, jompana kumpana päivänä on sitten juoksutusta. Ensi viikolla olisi sitten tarkoitus maastoilla, hypätä lisää (siskon kanssa lähti mielikuvitus laukkaamaan ja alettiinkin jo suunnitella että mistä kaikesta sitä voikaan esteitä rakentaa) ja tottakai tuuppailla siskon valvovan silmän alla. On se helpompaa kun on joku katsomassa ja sanomassa miltä homma näyttää!

Mutta nyt lähden juhannuksen viettoon, palaillaan taas.

Oikein Hyvää ja Rauhallista Juhannusta Kaikille!

2 kommenttia:

  1. Googlailu tuotti tulosta ja löysin tieni tänne blogiisi <3 Entinen Otto-ponin palvoja ilmoittautuu! Kävin ratsastuskoulu Pikkupihlajassa silloin kun Otto siellä oli ja ratsastin sillä aika paljon, ruuna oli miun kakkossuosikki :) Ei mulla nyt tähän ollut enempää sanottavaa, kuin että jos haluat tietää lisää Otton ratsastuskoulu ajoista parilta vuodelta niin voi laittaa mulle s-postia (sonja.makinen@pp5.inet.fi) ja aivan ihanaa nähdä miten hyvä ponin on nyt olla! Kaikkea hyvää teille, seurailen kyllä tulevaisuudessakin miten teillä alkaa homma toimimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitääpä laitella sähköpostia tulemaan!

      Poista