maanantai 18. maaliskuuta 2013

Vapaapäivän tarinoita

Tänään oli siis vapaapäivä, joka tulikin vietettyä täällä Opistolla. Nukuttiin pitkään, katsottiin Pirates of the Caribbean- leffaa ja yhden maissa lähdettiin ratsastamaan.
Tarkoitus oli tänään mennä käymään Opistohallin kentällä kokeilemassa vähän koulujuttuja maastomopojen kanssa. Harjailtiin hepat ja varustettiin, siinä samalla sitten pari tallimestaria esitteli meille tallin uutta puhelinta. Soittoäänikin piti meille esitellä. :D

Ipetus

Käveltiin tammojen kanssa suoraan kentälle ja siellä ensin köpöteltiin vähän ympäriinsä että hevoset saivat katsoa mihin oltiin oikein tultu. Ravailin sitten kahdeksikolla ja tein vähän siirtymisiä, voi että poni oli hieno! Laukat se nosti aivan täydellisesti! Pohkeella tarvitsi vain hipaista ja poni nosti laukan oikein hienon pyöreästi ja oikeaoppisesti. 
Ravailtiin vielä hetkinen siinä kentällä, hassua miten voi hepat niin paljon innostua kouluväännöstä! Ipetuskin tuntui ajattelevan että "Jes! Tätä mä osaan!". Lopuksi käytiin vielä ravailemassa ja kävelemässä maastossa sekä kahlailemassa hangessa. Oli tosi mukavaa! :)
(Punnitsin Ipetuksen lenkin jälkeen ja se painoi 570kg, se on nyt parissa viikossa laihtunut n.15kg! Tästä alkaa projetki: poni rantakuntoon ennen kuin se menee taas lihomaan laitumelle.)

Saunamäkeen menossa

Huomenna käydään aamulla ratsastamassa tammat, varmaan maastoillaan. Iltapäivällä meillä on ensin infotunti tämän viikon oripäivistä, sitten infotunti huhtikuun alussa olevista Hevosmessuista. Keskiviikko, perjantai ja lauantai on meille merkitty työpäiviksi oripäivillä. Torstaina tehdään viikkosiivoukset tammojen karsinoihin sekä suunnitelmissa olisi mennä taas kentälle pyörimään, tällä kertaa niin että mennään "vuoroissa". Toinen porukka ratsastaa ja toinen ottaa kuvia.

Perjantaina meillä kai on tunti kolmostallin hevosilla, mutta ei tiedetä siitä vielä sen enempää. Sunnuntaina on siis taas vapaata, maanantai ja tiistai koulua. Tiistaina illalla olisi tarkoitus sitten lähteä viettämään vajaan viikon mittaista lomaa.

Työharjoittelupaikan tuntiponi Otto ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti