maanantai 17. joulukuuta 2012

Viimeinen työharjoittelupäivä takana!

Tänään oli viimeinen työharjoittelupäivä. Uskomattoman nopeasti meni viimeiset 6 viikkoa! Oli ihan tosi kivaa, tykkäsin tosi paljon! :)

Tänään tehtiin aamutalli, sen jälkeen tein tallin omistajan kanssa to-päiväkirjan tehtäviä. Päivätallin jälkeen menin yhden hevosenomistajan kaveriksi ponilla kävelemään kentälle. Mentiin ilman satulaa! Ja poni oli ihan super! Tosi rento, kerran vaan "säikähti" (teki ravissa etuosankäännöksen :D). Oli kivaa! :)
Sitten vielä lopuksi irtojuoksutin yhtä pikkuponitammaa, ettei ylimääräistä energiaa olisi ihan hirveästi illan tunneilla. :D

Mutta, kun on niin kivaa ollut, niin pakkohan sitä on heti huomenna mennä takaisin tallille! ;) Menen estetunnille sillä ponilla, millä olen viime viikot ratsastellut. Saas nähdä kuinka käy! :)

Ypäjältä on kuulemma laukannut taivaslaitumille kaksi hevosta, ihana sh-o. Valmari ja pv-r. Badman. Nyt vanhat herrat saa levätä rauhassa.




1 kommentti:

  1. Voi ei, Vallu-pappakin on vihdoin päässyt paremmille laidunmaille! Nyt on vanhuksen parempi olla eikä tarvii kipeillä jaloilla elellä <3

    VastaaPoista